BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Otomobil işyerine böyle daldı

Adana’da sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil yoldan çıkarak bir iş yerine çarparak durabildi. Kaza anı, güvenlik kameras...

Abone ol

Adana’da sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil yoldan çıkarak bir iş yerine çarparak durabildi. Kaza anı, güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.
Edinilen bilgiye göre olay, merkez Sarıçam ilçesi, Orhan Gazi Mahallesi’nde meydana geldi. Hasan Muhammet Furkan (21), otomobiliyle saat 17.00 sıralarında Kozan Yolu’ndan Buruk Mezarlığı istikametine doğru giderken birden direksiyon hakimiyetini kaybetti. Yolda yan yatan otomobil sürüklenerek kaldırıma çıkıp bir iş yerine çarparak durabildi. Bu arada iş yerinin önünde bulunan Süleyman Kılıç (22) hafif şekilde yaralandı. Ancak Kılıç yaralanmasına aldırmayarak, otomobilin içindeki şahsı çıkarmak için mücadele başlattı. Diğer vatandaşlar da koşarak otomobilin içindeki yaralıyı çıkardı. Yaralı şahıs olay yerine gelen ambulansla Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralının durumunun iyi olduğu öğrenildi.
Bu arada iş yerinde ise maddi hasar meydana geldi. Otomobilin iş yerinin içine kadar girmesini ise iş yeri önündeki beton çiçeklikler önledi.
Hafif yaralanan Kılıç, iş yerinin önünde otururken birden bir otomobilin kayarak üzerine doğru geldiğini, kendisine çok az bir mesafe kala otomobilin durduğunu, kazayı ucuz atlattıklarını söyledi.
(İHA)