BIST 10.083
DOLAR 32,43
EURO 34,80
ALTIN 2.437,83
HABER /  MAGAZİN

Adriana Lima ve Acun aşkı kafa karıştırdı!

Acun ve Adriana Lima aşkı magazin gündemine bomba gibi düştü. İddialara göre Acun, eşinden boşanmak için protokol imzaladı. Neden ise Adriana aşkı!

Abone ol

Türkiye son yılların en büyük magazin bombasını konuşuyor. İddialara göre TV8'in patrona Acun Ilıcalı, Adriana Lima için eşinden boşanıyor. Daha önce de benzer bir birlikteliği olan ve imam nikahlı olduğu belirtilen Şeyma'dan bir kız çocuğu olmuştu. Acun'un halen ilk eşi Zeynep Ilıcalı'dan 3 ve Şeyma'dan 1 olmak üzere dört kız çocuğu bulunuyor.

Acun Ilıcalı, yılın magazin bombasını patlattı! İddialara göre Acun Ilıcalı, dünyaca ünlü top model Adriana Lima ile aşk yaşıyor. Önceki gün gazetelere de yansıyan haberlere göre Acun Ilıcalı, Adriana aşkı için eşinden boşanmak istiyor. İlk eşi Zeynep Ilıcalı'dan boşanmak için avukatlarıyla birlikte protokol imzaladığı iddia edilen Acun'un, bu boşanma için yüklü miktarda tazminat ödemeyi de kabul ettiği belirtiliyor.

adriana-lima.jpeg

HENÜZ YALANLANMADI 

Magazin dünyasına bomba gibi düşen bi aşk dedikodusuyla ilgili olarak her iki taraftan da henüz açıklama yapılmadı. Acun Ilıcalı, günlerdir sessizliğini korurken sosyal medyada da en çok konuşulan konu oldu. adriana-lima-acun.jpg

GOOGLE BU AŞK ARANIYOR 

Bu arada Türk internet kullanıcıları son iki günder, Adriana Lima ile Acun Ilıcalı'nın aşkları için binlerce kez arama yaptı. Adriana Lima'nın fotoğrafları ve videoları son dönemin en çok aranan popüler kelimeleri arasına girerken, kullanıcıların çoğunluğu da Adriana Lima ile Acun Ilıcalı'nın birlikte çekilmiş fotoğraflarını arıyor.

AHMET HAKAN KÖŞESİNE TAŞIDI

Dünün sürprizini ise Ahmet Hakan, Hürriyet'teki köşesinden patlattı. Acun ve Adriana Lima dedikodularını köşesine taşıyan Ahmet Hakan, aşk dedikodularının bile Türkiye'ye büyük umut verdiğini yazdı. Ahmet Hakan'a göre "Acun Adriana ile evlenebiliyorsa, Türk insanı ben de herkesle evlenebilirim duygusuna kapılabilir..."

adriana-lima-acun-ilicali.jpg