BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Adnan Polat'a küfreden isim belli oldu

Galatasaray Başkanı Adnan Polat'ın 'Erkekse karşıma çıksın ve burada küfretsin' dediği kişinin kim olduğu ortaya çıktı...

Abone ol

Adnan Polat'a küfrettiği söylenen kişinin Mehmet Karlı olduğu iddia edildi.

Polat, 'İnternette bazı sitelerde bana ciddi şekilde küfreden bir kişi var. Onun bu salonda olduğunu biliyorum. Erkekse karşıma çıksın ve burada küfretsin; yüzüme söylesin' şeklinde konuştu.

Akşam Gazetesi'nin haberine göre Adnan Polat'ın 'isim vermemesi' nedeniyle herkes 'küfreden' kişinin kimliğini merak etmeye başladı. Bu sırada Sicil Kurulu Asil Üyesi Ekmel Ünlüsan'ın, oturduğu sırada bir kağıda 'Küfreden kişi Mehmet Karlı' diye yazıp, bir arkadaşına gösterdiği dikkat çekti. Ekmel Ünlüsan'ın sözünü ettiği kişi, Galatasaray Üniversitesi Hukuk Fakültesi Milletlerarası Hukuk Anabilim Dalı Araştırma Görevlisi Mehmet Karlı'ydı.

'BİZDE ASLA AYRIM OLMAZ'
Nitekim bir süre sonra, Karlı kürsüye çıkarak muhalefeti 'coşturdu'. İkinci Başkan Işın Çelebi'nin 'Beyaz ve Zenci Galatasaraylılar' nitelendirmesini hedef alan Karlı, 'Sayın Işın Çelebi sizi itham ediyorum. Galatasaray'da beyaz-zenci yoktur. Türk-Kürt yoktur. Bizde ayrım değil, eşitlik vardır. Özgürlük vardır. Biz, Tevfik Fikret'in yolundan gideriz. Dili, irfanı, vicdanı hür insanlarız. Ben, bu yönetimi ibra etmem. Tek çözüm beyler: İstifa, istifa, istifa' dedi.

Karlı, TT Arena'nın açılışı hakkında da 'Biz iktidarın önünde boyun eğmeyiz, el pençe durmayız' ifadesini kullandı.