BIST 9.693
DOLAR 32,58
EURO 34,79
ALTIN 2.507,59
HABER /  GÜNCEL

Adnan Oktar'dan bomba Fetullah Gülen itirafı!

Şafak operasyonu ile kıskıvrak yakalanan Adnan Oktar'ın bağlantıları yavaş yavaş ortaya çıkıyor. Oktar'ın yıllar önce kendi kanalında FETÖ örgütü ele başı Fethullah Gülen'le bağını anlattığı ve övgüler dizdiği video ortaya çıktı. Oktar videoda sapkın bir iddiada bulunarak Fethullah Gülen'in Mehdi'nin yardımcısı olduğunu söylüyor.

Abone ol

FETÖ'den sonra Adnan Oktar ve çetesine büyük bir operasyon düzenlendi. Yıllardır insanları istismar ederek arkasında binlerce mağdur bırakan Adnan Oktar ve kedicikleri geçtiğimiz günlerde düzenlenen şafak baskınıyla gözaltına alındı.

Oktar’a yöneltilen suçlamalardan bir tanesi de FETÖ terör örgütüyle irtibatlı olduğu yönündeki suçlamalar. İddialara göre Oktar, FETÖ’nün önemli isimlerinden olan Tuncay Opçin ve Mehmet Baransu ile sık sık görüşmüş.

Bu iddiaları güçlendirecek bir delil ise sosyal medyada sık sık paylaşılmaya başlandı. Adnan Oktar A9 kanalında yaptığı programların birinde teröristbaşı Fethullah Gülen için övgü dolu sözler söylemiş.

Oktar, FETÖ’nün Mehdi öncüsü olduğunu ve Mehdiyete zemin hazırladığını iddia ederek Gülen’in ‘Kahtani’ olabileceğini söyledi. Fetullah Gülen’i çok sevdiğini belirten Adnan Oktar, Gülen’in de kendisini çok sevdiğini ve takdir ettiğini anlatıyor.

SİDEN SIR SAKLANMIYOR: Sizden de sır saklanmıyor. Fetullah Hoca Mehdi aşığıdır. Fetullah Hoca, ahir zamanda gelecek, mühim şahıslardan birisidir. İlla söyleyim mi?

GÜLEN MEHDİ'NİN YARDIMCISIDIR: Fetullah Hoca Kahtani olabilir. Bir şey bilmesem söylemem. Mehdinin yardımcısıdır Kahtani. Hadislerde çok kapsamlı anlatılmıştır. Seyiddir Fetullah Hoca. Peygamberimizin soyundandır. Muhammed Fetullah Gülen'dir ismi. Çok mübarek bir insandır. Mehdiye geniş çaplı talebe hazırlayan bir insandır, hazırladı da zaten. "

Oktar'ın villasında polisler bile şoke oldu! Tam 127 tane çıktı

Adnan Oktar bakın hangi ülkeye 'kedicik' göndermiş! Bir darbe daha