BIST 9.717
DOLAR 32,53
EURO 34,90
ALTIN 2.441,35
HABER /  GÜNCEL

Erdoğan 15 Temmuz şehitleri için Kur'an okudu

CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan, Millet Camisi'nde 15 Temmuz Şehitleri için okutulan Mevlid-i Şerif töreninde Kur-an'ı Kerim okudu. Erdoğan daha sonra şehit yakınlarıyla Beştepe'deki Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde öğle yemeğinde bir araya geldi.

Abone ol

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle düzenlenen anma etkinlikleri çerçevesinde Beştepe Millet Camisi'nde düzenlenen Hatm-i Şerif Merasimi'nde Kur'an-ı Kerim okudu.... Erdoğan ardından da şehit ailelerini Beştepe'de öğle yemeğinde ağırladı.

CANLI YAYINDA KUR'AN OKUDU... Millet Camisi'ndeki Hatm-i Şerif Merasimi, Erdoğan'ın Kur'an-ı Kerim okumasının ardından Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş'ın duasıyla sona erdi. İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın canlı yayında okuduğu Kur'anı kerim...

ŞEHİT YAKINLARI BEŞTEPE'DE...  "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü"dolayısıyla yurt genelinde anma programları ve etkinlikleri devam ediyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Millet Camisi'nde "Hatm-i Şerif Merasimi"nin ardından, şehit yakınları vegazilerle yemekte bir araya geldi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan akşam saat 21.00'de ise 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde halka hitap edecek.