BIST 9.693
DOLAR 32,58
EURO 34,79
ALTIN 2.506,82
HABER /  GÜNCEL

Adnan Oktar'a 'ooo' dedirten çarşaflı kedicikler

Adnan Oktar ekrana gelen slikonlu kediciklerinin dışında bir de 'Ortodoks' dediği çarşaflı müridlerinin olduğunu açıkladı... Onlar için yorumu 'Oooo" şeklindeydi.

Abone ol

İNTERNET HABER - Slikonlu kedicikleri ile bilinen Adnan Oktar'ın meğer çarşaflı mürid sayısı çok daha fazlaymış.

A9 televizyon kanalındaki kedicikleriyle sohbetinde müridleri hakkında açıklama yapan Adnan Oktar, müzik dinlemeyip, fotoğraf çektirmeyecek kadar koyu dindar talebeleri olduğunu öne sürdü.

"Benim çarşaflı talebem de var bikinili talebem de" diyen Adnan Oktar, Ortodoks dediği dindar müridleri için şunları söyledi;

-"Aslında benim muhafazakar talebelerimin sayısı çok çok daha fazladır. En az 8-9 misli daha fazladır. Yani o koyu ortodoks olanlar. Ama onlar ortada olmadığı için görünmüyorlar. Liberal olanlar daha çok ortada görünüyorlar onun için benim diğer talebelerimi bilemiyorlar."

ASIL MUHAFAZAKARLAR VAR Ooo!!!

Adnan Oktar muhafazakar müridleri olarak ekrana getirilen fotoğrafı görünce de bombayı patlattı;

-"Yok bunlar muhafazakar değil bunlar orta muhafazakar. Asıl muhafazakarlar var oooo... çarşaf filan onlara müzik dinletmek de mümkün olmuyor Allah muhafaza... Resim de çektirmiyorlar... Kamera filan asla..."




adnan-oktarin-muhafazakar-kedicikleri.jpgAdnan Oktar'ın 'orta muhafazakar' dediği kedicikleri içinde doktor olan da varmış.