BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Adliye yolunda cinayet itirafı

Trabzon'da 5 kişiyi öldüren ve aranırken Fatih'te bir arkadaşını öldürdüğü iddiası ile gözaltına alınan şahıs, Adliye'ye götürülürken 199'da işlediği bir cinayeti daha itiraf etti.

Abone ol

Trabzon'da 5 ay önce 4'ü ailesinden toplam 5 kişiyi Kalaşnikof tüfekle öldürdüğü iddiası ile aranırken, İstanbul Fatih'teki bir otoparkta arkadaşını öldürdüğü iddiası ile gözaltına alınan Eyüp T., adliye yolunda 1999 yılında işlediği bir başka cinayetini daha itiraf etti.

Trabzon'da 4'ü ailesinden toplam 5 kişiyi öldürdükten sonra kayıplara karışan Eyüp T., 5 ay sonra İstanbul Fatih'teki bir otoparkta 05 Mayıs 2008'de çocukluk arkadaşını öldürdüğü iddiası ile aranmaya başladı. Cinayetin ardından Eyüp T., Vatan Emniyet Müdürlüğü'ne giderek teslim olmuştu. Asayiş Şube Müdürlüğüne teslim edilen Eyüp T.'nin işlemlerinin ardından adliyeye sevki sırasında polis otosunun içinde akrabası Ali T.'yi de öldürdüğünü itiraf ettiği öğrenildi.

Eyüp T., Fatih Cibali'de otopark işleten Aşkın Akhan'ı (34) öldürüp otopark görevlisi Cafer Bölükbaşı'nı (42) yaralamıştı.

İtirafından sonra hakkında tutanak tutulan Eyüp T.'nın çıkarıldığı İstanbul Adliyesi'nde Ali T. cinayeti ile ilgili ifade verdiği öğrenildi. Eyüp T., tutuklanarak cezaevine gönderildi.