BIST 9.717
DOLAR 32,56
EURO 35,00
ALTIN 2.447,47
HABER /  MEDYA

Adil Öksüz Kılıçdaroğlu’nu arasa! Gülerce'den her satırı olay yazı

Hüseyin Gülerce bugünkü köşe yazısında Adil Öksüz'ün MİT ajanı olduğu iddiasını ortaya atan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na sert tepki gösterdi.

Abone ol

Star gazetesi yazarı Hüseyin Gülerce, "Adil Öksüz Kılıçdaroğlu'nu arıyor" başlıklı yazısında FETÖ'nün operasyonlarına destek vermekle suçladığı Kılıçdaroğlu'nu hedef aldı.

17-25 Aralık sürecinden bu yana CHP'nin FETÖ ile birlikte hareket ettiğini yazan Gülerce'ye göre her iki kesimin hedefi Erdoğan'ı uluslararası mahkemelerde yargılatmak.

"CHP FETÖ'YE ÇALIŞIYOR"

Gülerce, "kontrollü darbe" iddiasını ortaya atan Kılıçdaroğlu'nun darbe girişimini inkar eden Gülen'e yardım ettiği görüşünde. FETÖ yargılamalarını sulandırmakla eleştirdiği Kılıçdaroğlu'nun bu yapılanmanın gerçek yüzünün ortaya çıkmasını engellediğini öne süren yazar, yazısında CHP liderinin "Adil Öksüz MİT ajanı" iddiasına değindi.

Geçen hafta Adil Öksüz’ün serbest bırakılması ile ilgili hazırlanan iddianameyi hatırlatan yazar, hedefindeki Kılıçdaroğlu'nu eleştirerek yazısını böyle tamamlıyor:

ADİL ÖKSÜZ'ÜN SERBEST BIRAKILMASI FETÖ OPERASYONU

"Öksüz’ü serbest bırakılmasının nasıl bir FETÖ operasyonu olduğu, A. Öksüz’ün darbe girişiminin sivil elebaşı olduğu, ama bu bilginin Ankara İl Emniyet müdürlüğü İstihbarat Şube Müdürü tarafından yukarılara, hükümete iletilmediği ortaya çıktı. İşin içindeki hâkimlerin FETÖ’cülük iddiasıyla, birinin meslekten ihraç edildiğini, diğerinin tutuklandığı da biliyoruz.

KILIÇDAROĞLU AÇIKLAMA YAPMAK ZORUNDA

Yani Kılıçdaroğlu’nun MİT’i ima ederek sorduğu bütün sorularının cevabının FETÖ ihaneti olduğu apaçık ortaya çıktı. CHP Genel Başkanı bir açıklama yapmak zorunda…

Kılıçdaroğlu MİT’i hedef göstererek devlet kurumlarını dışarıya jurnalliyor, yabancı istihbarat servislerine malzeme temin ediyor ve milli güvenliğimize de zarar veriyor.

Şimdi fırsatını bulup Adil Öksüz Kılıçdaroğlu’nu arasa; “ben ‘Hocaefendi’nin dizi dibinde yetiştim. O nereye hizmet ederse ben de oraya ajanlık yaparım. CIA dururken neden MİT’e çalışayım?” dese, Kılıçdaroğlu ne cevap verecek?"