BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  MEDYA

Adı Mutluluk 7. bölüm aşk çıkmazı!

Adı Mutluluk yeni bölüm fragmanları yayınlandı. Adı Mutluluk 7. bölümü bu akşam Fox'ta nefesleri kesecek. Kumsal Sera'nın aşkını öğrenince köşeye sıkışıyor.

Abone ol

Adı Mutluluk yeni bölüm bu akşam Fox'ta yayınlanacak. Adı Mutluluk 7. bölümde heyecan dorukta. Kumsal son bölümde iyice köşeye sıkışacak. Arkadaşı Sera'nın Batu'ya aşık olduğunu öğrenince çıkmaza düşer ne yapacağını bilemez. İşte Adı Mutluluk 7. bölümde yaşanacaklar...

Adı Mutluluk yeni bölümünde; artık herkes Sera'nın Batu'ya aşık olduğunu öğrenmiştir. Batu'ya çaresiz bir şekilde aşık olduğunun bilincinde olan Sera'dan daha çok sinir olan biri varsa o da Eren'dir.

screen-shot-2015-08-04-at-10.35.36-am.png

Hem kız kardeşini hem de duygusal hisler beslediği Batu'ya kaptırdığını düşünen Eren'e yakın arkadaşı Zeki yardımcı olmaya çalışır. Bu esnada Eren iç hesaplaşma yaşar. Kızına çok bağlı olan Taylan, Kumsal'dan yardım isteri.

screen-shot-2015-08-04-at-10.35.40-am.png

Taylan'ın bu isteği Adı Mutluluk 7. bölümünde Kumsal'ı zor durumda bırakır. Kumsal, dostluğu adında Batu'dan vazgeçecek midir? Eren, hem aşık olduğu kızın hem de kızkardeşinin sevgisini kazanan Batu'yla karşı karşıya gelecek mi? Tüm bu soru işaretleri Adı Mutluluk 7. bölümünde yanıtını bulacak.