BIST 9.770
DOLAR 32,54
EURO 34,88
ALTIN 2.431,22
HABER /  MEDYA

Adı Abdüllatif Şener olan ultra ezik!

Yeni Şafak yazarı İsmail Kılıçarslan, bugünkü köşesinde Hollanda'da "hayır" kampanyası yürüten Abdüllatif Şener'e işte böyle tepki gösterdi.

Abone ol

Utanç verici görüntülerin yaşandığı Hollanda'da hayır kampanyası yürüten Abdüllatif Şener, eleştirilerin odağında.

Bakan Fatma Betül Sayan Kaya'ya yapılan çirkin muamele ve Türklere köpeklerle saldıran Hollanda gündemin ilk sırasında. Hollanda'ya tepkiler çığ gibi gelirken, tartışmada Türkiye'nin yanlış yaptığını düşününler de çıktı.

"HER YANLARI AYRI GÜZELDİR"

İşte bu kesimler "Ulan ezik! Yine mi Avrupa’ya rezil olduk?" başlıklı yazısında Yeni Şafak gazetesi yazarı İsmail Kılıçarslan'ın hedefindeydi. "Ezik" olarak nitelediği kitlenin Hollandalılar için "Avrupalıdırlar işte canım. Her bir şeyleri bizden gelişmiş, her yanları ayrı güzeldir. Onlar, haşa, hatadan münezzeh, gelişmiş Batı standartlarıyla mücehhez insanlardır." diye düşündüğünü yazan Kılıçarslan,

EZİKLERLE GARİBANLARIN MÜCADELESİ

"Üzerinde yaşadığımız coğrafyanın 150 yıllık tarihi bir bakıma, her türlü iktidar gücünü elinde bulunduran bu eziklerle garibanlığın dibini bulmuş Türk milleti arasındaki mücadeleden ibarettir." ifadelerini kullanıyor. Sözü Abdüllatif Şener'e getiren Kılıçarslan, yazısını böyle tamamlıyor:

"ADI ABDÜLLATİF ŞENER OLAN ULTRA EZİK"

"Şimdi o garibanlığın dibini bulmuş millet bir şekilde iktidardadır, bir şekilde yavaş yavaş da olsa hayal kurmaya, kurabilmeye başlamıştır ya. Bu eziklerin asıl derdi budur. Yoksa onlar da bilmektedir Bakanımızın Hollanda'ya alınmadığı gün adı Abdüllatif Şener olan ultra eziğin Hollanda'da hayır kampanyası yürüttüğünü. Yoksa onlar da bilmektedir PKK, FETÖ ve bilumum vatan haini oluşumların Hollanda dâhil tüm Avrupa'da istedikleri propagandayı istedikleri şekilde yaptıklarını.

Kötü haberi veren taraf olmak istemem, ama yine de söylemesem olmayacak: 'Avrupa'ya rezil olduk' korosuna dâhil olan tüm ezikler bilmelidirler ki gözü olana gün ışımıştır. 150 yıllık parantezi kapatma şansı milletin eline geçmiştir. Milet her zamanki gibi gereğini yapacaktır. Ne diyordu Murat Zelan: 'Hayırcı olabilirsin, ama mandacı bir yavşak olmak zorunda değilsin!'"

Hollanda'nın yüksek tirajlı gazetelerinden Algemeen Dagblad gazetesi, hayır cephesinin önemli isimlerinden birisi olan Abdüllatif Şener'eiki tam sayfa yer ayırmıştı.

Türk bakanları engelleyen Hollanda bu üç isme izin verdi

İşte Türkiye'nin konuştuğu Hollanda'daki o genç!