BIST 9.978
DOLAR 32,40
EURO 34,81
ALTIN 2.432,38
HABER /  DÜNYA

’’Adaylığa Mustafa Sarıgül karar vermez’’

Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı adaylığıyla ilgili olarak, "Adaylığa Mustafa Sarıgül karar ...

Abone ol

Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı adaylığıyla ilgili olarak, "Adaylığa Mustafa Sarıgül karar veremez, önce Hakk’ın sonra halkın gücü karar verir" dedi.
Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, Feshane’de düzenlenen Bitlis Günleri fuarını ziyaret etti. Esnafı gezen Sarıgül, gazetecilerin sorularını da yanıtladı. Sarıgül, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşmesiyle ilgili, "Bugün çok hayırlı bir gün. Demokrasi için, barış için, adalet için özgürlükler için hayırlı bir gün. Bugün AK Partililer için de MHP’liler için de BDP’liler için de CHP için de hayırlı bir gün. Çok keyifli bir gün oldu. Doğusu ile batısıyla kuzeyiyle güneyiyle ülkemizin arzu ettiği bir gün oldu. Bugün en büyük arzumuz yurttaşlarımızın inşallah yüzde yüzünü kucaklamak" dedi.
Mustafa Sarıgül İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı adaylığı sorularına, "Adaylığa Mustafa Sarıgül karar vermez, önce Hakk’ın, sonra halkın gücü karar verir" yanıtını verdi.
(İHA)