BIST 10.159
DOLAR 32,16
EURO 35,07
ALTIN 2.474,75
HABER /  DÜNYA

Aziz Yıldırım’a sert çıktı

Fenerbahçe Kulübü Seçimli Olağanüstü Genel Kurulu’nda geçici ihraç kararının kaldırılması talebi reddedilen başkan adayı Hulusi Belgü, kendi...

Abone ol

Fenerbahçe Kulübü Seçimli Olağanüstü Genel Kurulu’nda geçici ihraç kararının kaldırılması talebi reddedilen başkan adayı Hulusi Belgü, kendisinin her zaman başkan Aziz Yıldırım’a rakip olacağını söyledi.
Fenerbahçe Kulübü Seçimli Olağanüstü Genel Kurulu’nda geçici ihraç kararının kaldırılması talebi reddedilen başkan adayı Hulusi Belgü oylamanın ardından salonu terk ederken basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
Her zaman bu oyunun içinde olacağını belirten Hulusi Belgü, “Mümkün olduğu zaman aday olacağız. Bunu arkadaşlarımızla çok net bir şekilde konuştuk. Biz artık bu yola baş koyduk. En azından bize destek veren, bize kuvvet veren, oy veren arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.
İlk oylamayı televizyondan takip ettiğini belirten Başkan Adayı Belgü, bu oylamanın lehine sonuçlandığını belirterek, “Ama ne yazık ki Sayın Başkan çekiniyor. Karşısına rakip çıkmasını istemiyor. Ama ben rakibim. Her zaman da bu oyunun içinde olacağım. Önümüzdeki seçimlerde net bir şekilde en çok çekindiği aday olarak beni görmesi gerekiyor” diye konuştu.
(İHA)