BIST 10.677
DOLAR 32,21
EURO 34,97
ALTIN 2.427,78
HABER /  GÜNCEL

Adaylar sosyal medyayı salladı!

Başbakan Erdoğan'ın açıkladığı adaylar, sosyal medyada da gündem yarattı.

Abone ol

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM grup toplantısında, 5 il ile 5 büyükşehir belediye başkan adaylarını açıkladı.

Başbakan Erdoğan'ın açıkladığı isimler şöyle:

Gümüşhane Belediye Başkan adayı: Ercan Çimen

Bartın Belediye Başkan adayı: Seyfettin Kalay

Kırşehir Belediye Başkan adayı: Mevcut belediye başkanı Yaşar Bahçeci

Amasya Belediye Başkan adayı: Mevcut belediye başkanı Cafer Özdemir

Afyonkarahisar Belediye Başkan adayı: Mevcut belediye başkanı Burhanettin Çoban

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan adayı: Fatih Mehmet Erkoç

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan adayı: Harun Karacan

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan adayı: Mevcut başkan Mehmet Özhaseki

Konya Büyükşehir Belediye Başkan adayı: Mevcut başkan Tahir Akyürek

Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı: Mevcut başkan Melih Gökçek.

Başbakan Erdoğan'ın adayları açıklaması üzerine twitter'da şu yorumlar yapıldı:

Alican Uludağ ‏@alicanuludag Melih Gökçek yeniden Ankara'ya aday olduğuna göre, bize de #DirenAnkara demek düşüyor.

Ertem Şener ‏@_ertemsener Başkent Ankara'ya büyük hizmetlerde bulunan Sn Başkan Melih Gökçek yeniden aday gösterildi. Ankara'ya hayırlı olsun @06melihgokcek

Emre Uslu ‏@EmreUslu AKP'nin çok iyi çok beğenilen bir adayla çok hassas dengelerle aday seçimi yaparsa ADANA'da şansının olabileceği ifade ediliyor. FOTOGRAF BU

orhan kemal cengiz ‏@orkece Medya siyasi partiler arasında haksız rekabet yaratacak, kamuoyunu sadece belli bir partinin adaylarına yönlendirecek şekilde yayın yapamaz.

Eren Erdem ‏@erenerdemnet Sonra da biz AKP'nin ataerkil aday tanıtımını izlemek zorunda kalıyoruz. 1 tane kadın belediye başkan adayınız yok mu arkadaş?

Sezin Öney ‏@SezinOney Saatlerdir AKP yerel seçim propagandasının tüm haber kanallarından verilmesi üzerine, "Yeni Türkiye'de basın özgür" diyen var mı hala?

Sevim Gözay ‏@SevimGozay Aday tanıtımı hörmetine volüm ayarı yapılmış bak. Bağırmak yok bugün. İsteyince oluyor demek. #ÖfkeKontrolü

Murat Meriç ‏@PopDedik Böyle giderse göremeyeceğiz... Aday bir yana, salonda da hiç kadın yok neredeyse. RT @rojinakin henüz kadın aday görmedim

hilmi hacaloğlu ‏@hilmihacaloglu Fakat Başbakan bu işi biliyor. Herkes işi gücü bıraktı aday tanıtım toplantısına dönen Meclis Grubu'nu izliyor. Propagandanın en babası!..

ÜNSAL ÜNLÜ ‏@unsalunlu Barış Atay'ın medya patronları ile ilgili sözleri,grup toplantısında videolu müzikli aday tanıtımını görünce daha da iyi anlaşılmıyor mu?

nedim saban ‏@nedimsaban Şu adaylara karar verin artık. Aday adaylarının attığı mesajlar ve sokaklarda yarattıkları görüntü kirliliği yetti gayrı .