BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Adanaspor'un gözü 3 puanda

Ligde tek galibiyeti bulanan turuncu beyazlı ekip, Karşıkaya deplasmanından önce kendi sahasında galibet için top koşturacak.

Abone ol

Bank Asya 1. Lig takımlarından Adanaspor A.Ş. kendi evinde oynayacağı maçları kazanarak üst t sıralardan kopmak istemiyor.

Pazartesi günü oynayacağı Diyarbakırspor maçının hazırlıklarına başlayan Turuncu Beyazlı takımda Samsun maçında sakatlanarak oyundan çıkan Kaptan Bülent Bölükbaşı'nın durumu belirsizliğini koruyor. MR'ı çekilen tecrübeli futbolcunun tedavisine sağlık ekibi hemen başlarken Diyarbakır karşısında forma giymesinin zor olduğu açıklandı.

Sert dille uyardı

Adanaspor Teknik Direktörü Cemal Gürsel Menteşe antrenman öncesinde futbolcuları ile kısa bir toplantı yaptı. Samsunspor maçında hata yapan oyuncularını sert bir dille uyaran genç teknik adam Diyarbakırspor maçında aynı hataların tekrarlanmamasını istedi. Bank Asya 1. Lig'de şu ana kadar tek galibiyeti bulunan Turuncu Beyazlı takım Karşıyaka deplasmanı öncesinde Diyarbakırspor'u yenerek çıkışa geçmenin planlarını yapıyor.

Kayıpları telafi edeceğiz

Takım Kaptanı Bülent Bölükbaşı ise, içerde ve dışarıda kaybedilen puanları mutlaka telafi etmek istediklerini söyledi. Özellikle iç sahada kazanarak üst sıralardan puan olarak daha çok geriye düşmemeleri gerektiğini belirten tecrübeli oyuncu "Diyarbakırspor karşılaşması her iki takım adına da büyük önem taşıyor. Sakatlığım konusunda henüz kesin bir teşhis yok. Büyük ihtimalle bu hafta takım arkadaşlarımı yalnız bırakacağım. Kim oynarsa oynasın elinden geleni yapacaktır. Kazanarak moral anlamında iyi duruma gelmeliyiz" dedi.