BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Adanalı lokantacı Başbakanla aynı fikirde...

Başbakan "Milli içeceğimiz ayrandır" deyince bakın Adanalı lokantacı ne yaptı...

Abone ol

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın ‘Milli içkimiz ayrandır’ açıklamasının ardından Adanalı lokantacı bundan sonra tüm müşterilerine bedava ayran ikram edeceğini açıkladı.

Hava sıcaklığının 32 dereceyi aştığı Adana’da 48 yıldır lokantacılık yapan Güney Paça Salonu sahibi Mehmet Şimşek, Başbakan’ın açıklamalarına destek olmak amacıyla bundan sonra müşterilerine ayranı ücretsiz ikram edeceğini söyledi.

TÜRKİYE'NİN MİLLİ İÇECEĞİ AYRAN

Türkiye’nin milli içeceğinin ayran olduğunu belirten Şimşek, dükkanının kapısına da ‘milli içecek ayran bedava’ yazısını astı. Hem sağlık hem de insanları ekonomisi açısından ayran içilmesinin yararlı olduğunu belirten Şimşek, “Bundan sonra müşterilerimize yemeklerinin yanında ücretsiz ayran vereceğiz. Başbakanımıza destek ve insanların ayran içmesini sağlamak amacıyla başlattık bu uygulamayı.

MÜŞTERİLERİMİZ OLDUKÇA MEMNUN

Şu ana kadar çok olumlu tepkiler aldık. Müşterilerimiz oldukça memnun. “ dedi.
Lokantaya yemeğe gelen vatandaşlar da, iyi düşünülmüş ve yerinde bir kampanya olduğunu belirttiler. Başbakanın açıklamalarına destek verdiklerini ifade eden müşteriler, yemeklerinin yanında içtikleri ayran için ayrıca ücret vermeden lokantadan ayrıldı.