BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  DÜNYA

Adana’da ’yılan’ operasyonu

Adana’nın Kozan ilçesinde müstakil bir eve giren yılan, itfaiye ekiplerini alarma geçirdi. <br/>Edinilen bilgilere göre, Türkeli Mahallesi M...

Abone ol

Adana’nın Kozan ilçesinde müstakil bir eve giren yılan, itfaiye ekiplerini alarma geçirdi.
Edinilen bilgilere göre, Türkeli Mahallesi Melis Sokak’taki evlerine yılan girdiğini gören aile, durumu itfaiye ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin yakalamak için büyük uğraş verdiği yılan, evden kaçmayı başardı. Ekipler daha sonra evlerin altında bulunan odunluk kısmında yılanı bulmaya çalıştı. Balık serpmesi ile yılanı bulma çalışan ekiplerin çabası, sonuçsuz kaldı.
Ev sahibi Esmahan Büyüköztürk, yaşadığı korku ve heyecanı dile getirerek “Dışarı çıkmıştım, kapının önünde yılanı gördüm. Yılan beni görünce korktu. Ben de yılandan korktum. 2 metre boyunda vardı. Evde küçük çocuklarımız var, çocuklar yılanı görünce çığlık attılar” dedi.
Erdal Büyüköztürk ise, “Eşim beni arayınca eve geldim, büyük siyah bir yılan evin içersinde ayakkabılığa girmiş. Odun ile karıştırırken yılan birden kaçıp odunluğa kaçtı. Ben de itfaiye ekiplerine haber verdim. Odunluktaki duvarlarda deliklere kaçmıştır” diye konuştu.
(İHA)