BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Adana'da tatil dönüşü facia!

Adana'da tatilden dönen Alp ailesinin içinde bulunduğu otomobil kanala uçtu. Baba 10 yaşındaki kızı ile 11 aylık oğlu kayboldu.

Abone ol

Akıntıya kapılan araçta bulunan aileden baba, 10 yaşındaki kızı ile 11 aylık oğlu kayboldu.

Olay, bugün saat 15.30 sularında Adana'nın merkez Yüreğir ilçesine bağlı Levent Mahallesi'nde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Adana'nın Karataş ilçesine bağlı Tuzla beldesine tatile giden Alp ailesi fertleri, araçları ile şehre dönerken, henüz belirlenemeyen bir sebeple direksiyon hakimiyetini kaybeden araç kanala uçtu.

17 yaşındaki Sergen Alp'in kullandığı iddia edilen araçta bulunan baba Ömer Alp, 11 aylık oğlu Emir Alp ile 10 yaşındaki kızı Gamze, akıntıya kapılarak kayboldu.

Sergen Alp ile kardeşi 16 yaşındaki Selcan Alp ise canlarını kurtarmayı başardı.

İhbar üzerine olay yerine gelen polis su altı timleri, jandarma, itfaiye ve Cankur ekipleri çalışmalarını sürdürüyor. Akıntıya kapılan araca güçlükle ulaşan ekipler, araçta aileden kimsenin bulunmadığını tespit etti.

Kazadan kurtulan Selcan Alp, yaşadığı acı ile gözyaşı dökerken, "Baba bizi niye tatile götürdün. Keşke götürmeseydin de evde otursaydık. Ben okumadım ama kardeşlerimi okutacaktım" diye feryat etti.
Bölgede Alp ailesinin fertlerine ulaşmak için arama-tarama çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.