BIST 10.046
DOLAR 32,34
EURO 34,73
ALTIN 2.410,53
HABER /  GÜNCEL

Adanada pompalı dehşeti

Adana'da çete hesaplaşması kanlı bitti. Bir kişi pompalı tüfekle ortalığı kan gölüne çevirdi

Abone ol

Adana'da bir kişinin, aralarında eski bir husumet bulunan şahıslara pompalı tüfekle ateş açması sonucu 4 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, olay saat 20.30 sıralarında Narlıca Mahallesi 27 Mayıs Caddesi Horozcu Kıraathanesi önünde meydana geldi. Kimliği henüz belirlenemeyen 25 yaşlarındaki bir kişi, kıraathanenin yanında bulunan bir parkın içerisinden aralarında eski bir husumet bulunan şahısların oturduğu yere doğru pompalı tüfekle ateş açtı. Vücuduna saçma isabet eden Cumali Türeyci (34), Murat Çakıcı (24), İbrahim Halil Topkak (22) ve Özkan Maho (17) yaralandı. Yaralılar, ambulansla Adana Numune ve Çukurova Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Tedavisi devam eden yaralılardan karnına ve omzuna saçma isabet eden Özkan Maho ile göğsüne saçma isabet eden Cumali Türeyci'nin hayati tehlikesinin sürdüğü bildirildi.

Polis, olaydan sonra kaçarak izin kaybettiren saldırganı yakalamak için çalışmalarına devam ederken, olayın Çakıcılar ve Türenler adlı iki ayrı çete grubu arasında yaşanan hesaplaşmaya dayandığı iddia edildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.