BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  GÜNCEL

Adana'da okullar tatil mi 23 aralık valiliğin kararı

ADANA'da yarın yani 23 aralık cuma günü okullar tatil mi sorusunun yanıtı için gözler valiliğe döndü. Adana'da kar sebebiyle taşımalı eğitim aksıyor.

Abone ol

ADANA'da kar sebebiyle bugün bir çok ilçede okullar tatil edildi. Adana Valiliği yarın yani 23 aralık cuma günü için kararını ilerleyen saatlerde duruma göre duyuracak.

Bugün Adana Pozantı ilçesinin tamamında okullar tatil edildi. Aladağ'da taşımalı eğitim kapsamındaki okullara kar tatili kararı gelirken, Karaisalı'da da bir okulda tam gün, Feke ilçesinde öğleden sonra okullar tatil edildi. 23 Aralık cuma günü için de ilerleyen saatlerde Adana valiliği kar tatili vararı verebilir.

MERSİN'DE İKİ İLÇEDE 23 ARALIK KARARI

Mersin'in Gülnar ve Mut ilçelerinde devam eden yoğun kar yağışı nedeniyle ilk ve orta dereceli okullar yarın yani 23 aralık cuma günü tatil edildi. 

Gülnar İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Hüseyin Kadim, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kar yağışına bağlı olarak ilçede bulunan 18 ilkokul, 14 ortaokul ve  5 lise de eğitim gören öğrenciler için yarın (23 aralık 2016 cuma) okulların tatil edildiğini belirtti.

Mut İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada da ilçe merkeziyle bağlı mahallelerde kar yağışı nedeniyle ilk ve orta dereceli okullarda yarın (23 aralık cuma günü) eğitimin gerçekleştirilmeyeceği kaydedildi.