BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  DÜNYA

ADANA’DA İNANILMAZ KURTULUŞ

Adana’da, şarampole yuvarlanan otomobilin sürücüsü kazadan burnu bile kanamadan kurtuldu. <br/>Edinilen bilgiye göre, olay merkez Çukurova i...

Abone ol

Adana’da, şarampole yuvarlanan otomobilin sürücüsü kazadan burnu bile kanamadan kurtuldu.
Edinilen bilgiye göre, olay merkez Çukurova ilçesine bağlı Şambayadı TOKİ yolu üzerinde meydana geldi. İnşaat işlerinde çalışan 40 yaşındaki Mesut Karabulut, 1999 yılından buyana kendisine ait olan 01 PP 991 otomobiliyle işini bitirdikten sonra evine doğru yola çıktı. Ancak evine gelmek üzereyken viraja hızlı girince Karabulut’un kullandığı otomobil direksiyon hakimiyetinin kaybolması sonucu şarampole yuvarlandı. Bir kaç takla attıktan sonra yan yatan otomobilin sürücüsü kazadan burnu bile kanamadan kurtuldu.
Çevrede kazayı gören vatandaşlar da hemen ambulansı aradı. Olay yerine gelen ambulanstaki sağlık görevlileri sürücüyü kontrol etti ve burnu bile kanamadığını belirleyince olay yerinden ayrıldı.
Bu arada, sürücü Mesut Karabulut ise aracının daha fazla zarar görmemesi için vatandaşlarla birlikte otomobilin aküsünü çıkarttı. Hiç bir şey olmamış gibi otomobilinin başında zarar tespiti yapan sürücü daha sonra şarampolden kendi imkanlarıyla yukarı çıktı. Bu arada, sürücünün 1.5 yaşındaki oğlu Batuhan ve eşi Bahar Karabulut’ta olay yerine geldi. Eşi ve oğlu bir süre şarampol kenarından otomobile baktı.
Sürücü Karabulut ise kazadan yara almadan kurtulduğunu belirterek, "Kaza anında ne olduğunu anlamadım. Birden bire oldu. Önce kaldırıma doğru gittim, direksiyonu kırınca şarampole takla atarak uçtum. Otomobil durduğunda bende bir şey olmayınca otomobilden çıktım. Bacağımda ve kolumda biraz ağrı var ama bir şeyim yok. Mucize bir kurtuluş oldu. Kaza anında gözümün önüne en küçük oğlum geldi" dedi.
(İHA)