BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Emniyet Müdür Yardımcısı öldü

Sorgun İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Tahir Baygün kazada hayatını kaybetti.

Abone ol

Kırıkkale-Samsun karayolunun 31. kilometresinde iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında, 1 kişi yaşamını yitirirken, 4 kişi de yaralandı. Kazada hayatını kaybedenin, Sorgun İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Tahir Baygün olduğu öğrenildi.

Edinilen bilgilere göre Kırıkkale'nin Balışeyh ilçesi İzzettin köyü yakınlarında Kırıkkale'den Yozgat istikametine gitmekte olan Tahir Baygün idaresindeki 66 LH 099 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu karşı yola geçerek, Samsun'dan Ankara'ya gitmekte olan Emel Bıyıkoğlu idaresindeki 06 EML 85 plakalı otomobil ile çarpıştı. Kaza sonucu Yozgat Sorgun İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı olan Tahir Baygün (51) olay yerinde hayatını kaybederken aynı otomobilde bulunan eşi Gülgüle Baygün (51), kızı Tuğba Baygün (21) ile diğer otomobilde bulunan Emel Bıyıkoğlu ve Neriman Bıyıkoğlu yaralandı. Yaralılar Kırıkkale Yüksek İhtisas ve Tıp Fakültesi hastanelerine kaldırılarak tedavi altına alınırken, yaşamını yitiren Baygün'ün cenazesi önce Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesine daha sonra ise Ankara Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Kazanın duyulmasından sonra Yozgat Valisi A.Kadir Yazıcı, Emniyet Müdürü Hasan Yılmaz, ile Sorgun ilçe Emniyet yetkilileri Kırıkkale'ye gelerek yaralı olan Gülgüle Baygün ve Tuğba Baygün'ü ziyaret ettiler. Yozgat'tan gelen ekiple birlikte yaralıları Kırıkkale Valisi Ali Kolat ve Emniyet Müdürü Kadri Kartal da ziyaret etti.