BIST 9.916
DOLAR 32,53
EURO 34,92
ALTIN 2.436,24
HABER /  GÜNCEL

Adana hava durumu sokaklar boş kaldı!

ADANA hava durumu son tahminler korkuttu meteoroloji açıkladı. Haftasonu hissedilen sıcaklık değeri Adana'da 48 dereceyi gördü. Meteoroloji yeni hava durumu için uyardı sıcaklıklar bu hafta da devam edecek.

Abone ol

ADANA hava durumu yeni tahminleri meteoroloji açıkladı. Haftasonu sıcaklık rekoru kıran Adana'da sıcaklıklar mevsim normallerini üzerinde seyretmeye devam edecek. Bugün de sıcaklık 41 dereceyi görecek.

ADANA HAVA DURUMU RAPORLAR

 ADANA'DA SICAK HAFTASONU ŞEHRİ BOŞALTTI!

Adana'da termometreler 46 dereceyi gösterirken gençler ve çocuklar sulama kanalı ile barajda serinlemeye çalıştı. Bunaltıcı sıcakta sokaklar bomboş kaldı.

İL İL HAVA DURUMU RAPORU İÇİN TIKLAYIN

Türkiye'yi etkisi altına alan sıcak hava Adana'da da kendini hissettirdi. Adana'da bugün termometreler 46 dereceyi gösterdi. Sıcaktan bunalan gençler ve çocuklar sulama kanalları ve Seyhan Baraj Gölü'ne girerek serinlemeye çalıştı.

TERMOMETRE 46 DERECEYİ GÖSTERDİ

Boğulma tehlikesine rağmen barajda yüzerek serinlemeye çalışan gençler, "Hava çok sıcak. Evde bunaldık bu yüzden gelip burada yüzüyoruz. Biraz tehlikeli ama yapacak bir şey yok hava çok sıcak, ancak böyle serinliyoruz" dedi.

Adana'da hafta sonu çoğu aile yayla ya da denize gitti. Kentte sokaklar bomboş kalırken, dışarı çıkmak zorunda kalanlar ise şemsiye ile dolaşarak parklarda ağaç gölgelerinde dinlenmeyi tercih etti.