BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  DÜNYA

Adana Demirspor, kadın ve çocukları stada taşıyacak

PTT 1. Lig’de mücadele eden Adana Demirspor’un yönetimi, cezalı Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçı için kentin belli merkezlerinden baya...

Abone ol

PTT 1. Lig’de mücadele eden Adana Demirspor’un yönetimi, cezalı Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçı için kentin belli merkezlerinden bayan ve çocuk taraftarlar için otobüs kaldıracak.
Adana Demirspor Başkanı Mustafa Tuncel, taraftar desteğinin önemli olduğunu belirterek, “Bu maçta cezalıyız. Ancak bayan taraftarlarımızın desteğiyle maçı alacağımıza inanıyorum. Bayan taraftarlarımızın stada rahat gelebilmeleri için otobüs tahsis ettik” dedi.
25 Ağustos Pazar günü saat 20.00’deki maça sadece bayan ve çocuk taraftarların alınacağını hatırlatan Tuncel, “Adana Demirspor taraftarlarından güç alan bir takım. Bayan taraftarlarımız da takımlarını layıkıyla destekleyeceğinden, mavi lacivertli futbolculara güç vereceğinden kuşkumuz yok. Bunun için maç öncesi kentin belli noktalarından otobüs kaldıracağız, bayan ve çocuk taraftarlarımızı 5 Ocak Stadı’na taşıyacağız. Maç sonu da yine aynı otobüslerle taraftarlarımız evlerine bırakılacaktır. Taraftarımıza bu hizmeti ücretsiz olarak sunacağız” dedi.
Adana Demirspor Kulübü tarafından tahsis edilen otobüsler maç günü saat 18.30 şu noktalardan hareket edecek:
"Turgut Özal Bulvarı Kurttepe Kavşağı, Baraj Yolu Duygu Kafe önü, Kenan Evren Bulvarı Çukurova Elektrik Lisesi Önü, Küçük Saat 5 Ocak Meydanı, Şakirpaşa Krakolu Önü, Meydan Mahallesi, Yamaçlı, Endüstri Meslek Lisesi Önü, Belediye Evleri, Yeşilevler Diyap Durağı, Mavi Bulvar Groseri Önü, Kiremithane Mahallesi Yüreğir Başkent Hastanesi önü."
(İHA)