BIST 9.717
DOLAR 32,55
EURO 34,94
ALTIN 2.443,52
HABER /  MEDYA

Acunn Survivor SMS sonuçları ünlüler gönüllüler 2016 sıralaması

Acun Medya Survivor SMS sonuçları saat 23.00'da acunn.com sitesinde veriliyor. Survivor SMS sonuçları 2016 ünlüler sıralaması nasıl kim birinci?

Abone ol

Survivor 2016'dan kim elendi sorusunun yanıtını verecek ünlüler SMS sonuçları merak konusu. Survivor sıralaması saat 23.00'dan sonra acunn.com sitesinde yayınlanacak.

Survivor son bölümünde dokunulmazlığı kaybeden ünlüler takımı dördüncü kez elemeye çıktı. Ada konseyinde Yılmaz Morgül ismi yazıldı. SMS birincisi olan Atakan , Eda Akkaya adını verirken kişisel dokunulmazlığı olan Tuğba Özay ise Yunus Günçe'yi söyledi. Peki şimdiye kadar yapılan SMS oylamasına bakıldığında bu isimlerden kim hangi sırada yer alıyor?

Bunun için gelin daha önce yapılan 3 ayrı SMS oylamasının sonuçlarına ve bu oylamadaki ünlüler sıralamasına bakalım.

Survivor ünlüler SMS sıralaması sonuçları 16 Mart 2016

1. Avatar Atakan
2. Ezgi Avcı
3. İbrahim Yattara
4. Eda Akkaya
5. Nagihan Karadere
6. Yılmaz Morgül
7.Yunus Günçe
8. Mehmet Özyay

Survivor 8 Mart 2016 ünlüler SMS sıralaması sonuçları

1. Avatar Atakan
2. İbrahim Yattara
3. Yılmaz Morgül
4. Eda Akkaya
5. Ezgi Avcı
6. Tuğba Özay
7. Yunus Günçe
8. Mehmet Özyay
9. Ebru Öztürk (elendi)
10. Seda Tetik

Survivor 23 Şubat 2016 ünlüler SMS sıralaması sonuçları;

1. Avatar Atakan
2. Eda Akkaya
3. İbrahim Yattara
4. Yılmaz Morgül
5.Yunus Günçe
6. Mehmet Özyay
7. Ezgi Avcı
8. Nagihan Karadere
9. Tuğba Özay
10. Yağmur Özdemir (elendi)
11. Seda Tetik

SURVİVOR GÖNÜLLÜLER SMS SIRALAMASI NASIL?

Survivor 2016 adasında gönüllüler takımı bugüne kadar sadece bir kez SMS oylamasına çıktı. O SMS oylaması sonuçlarına göre gönüllüler birincisi Semih Öztürk olmuştu.

Survivor gönüllüler SMS sıralaması sonuçları şöyleydi;

1. Semih Öztürk
2. Damla Can
3. Serkay Tütüncü
4. Efecan Dianzenza
5. Nihal Candan
6. Zafer Mete
7. Aylin Şallı (elendi)
8. Gizem Memiç
9. İbrahim Giydirir

SURVİVOR KİM ELENECEK?

Survivor 2016 adasında geçen hafta ünlüler takımı SMS oylaması sonuçlarına göre eleme yapamamıştı. Seda Tetik sakatlığı sebebiyle yarışmadan elenince hesaplar biraz karışmıştı. Ada konseyinde geçen haftanın SMS birincisi ve kişisel dokunulmazlığı alan isimleri haklarını bu hafta kullandılar.

Bu akşam ise yeni yapılan SMS oylaması sonuçlarına göre birinci olan kişi bir isim daha söyleyecek. Survivor'da bu hafta 4 kişi elemeye çıkmış olacak.

Elemede Eda Akkaya, Yılmaz Morgül, Yunus Günçe ve yeni çıkacak ismin SMS sıralamasındaki yerine bakılacak ve elenen isim belirlenecek. Survivor SMS sonuçları ile ünlüler sıralamasını ve kim elendi sorusunun yanıtını her zamanki gibi anında bu haberde bulacaksınız.

SURVİVOR ADA KONSEYİNDE YILMAZ MORGÜL ÇOK KIZDI

Ada konseyinde yapılan oylamada geçen haftaki gibi yine Yılmaz Morgül adı yazıldı. Morgül adı yazılınca yine çok kızdı ve saydırdı.

'Neye dayanarak Yılmaz Morgül yazdırıyorsun' diyerek Atakan'a isim vermeden yüklenen ünlü sanatçı, "Neye göre sen bu zayıf halkaları seçiyorsun. Görüyorsun ki zayıf halka olarak gördüğün herkes senin önüne geçti. Survivor'da psikolojik savaş başlamıştır görüşeceğiz" dedi.

TUĞBA ÖZAY KİMİN ADINI NEDEN VERDİ?

Tuğba Özay da geçen hafta dokunulmazlık kazandığı için bir isim verdi. Özay 'öncelikle sebebini söyliyeyim' diyerek kimi neden eleme adayı yaptığı şu sözlerle izah etti;

"Geldiği ilk haftadan itibaren sakatlığı ile gündemdeydi. Bu takımımıza zarar verdi. Son zamanlarda da uyku sorunu yaşıyor bu da yarıştaki performansını olumsuz etkiliyor. Adadaki yaşama çok katkısı olduğunu söyleyemem. O yüzden ben Yunus Günçe diyorum" .

AVATAR ATAKAN KİMİ ELEME ADAYI YAPTI NEDEN?

Atakan SMS oylaması birincisi olarak eleme adayı ismi verdi. Atakan 'Nagihan arkadaşımın performansı çok iyi. Bu sebeple Nagihan'ı söylemeyeceğim. Benim söyleyeceğim isim adaya uyum sağlayamadığı ve oyunlarda bize katkı sağlayamadığı için Eda" dedi.

Eda Akkaya bunu beklemiyordu "Ada hayatına alışamama derken nerden nereye bakıyor' diyerek şaşırdığını ortaya koydu.