BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  MEDYA

Habertürk'ün ünlü ekran yüzü kovuldu

Habertürk ekranlarında 13 Ajansı, Gün Ortası ve Türkiye'nin Nabzı programlarını sunan ekran yüzü Didem Arslan Yılmaz ile kanalın yolları ayrıldı.

Abone ol

Habertürk'ün ünlü ekran yüzü Didem Yılmaz ile Haber Koordinatörü Suat Toktaş arasında koridorlara kadar taşan kavga ayrılık getirdi. Habertürk'ün 11. katına kadar yükselen kavga sonunda kanal yönetimi Didem Arslan Yılmaz ile yollarını ayırdı.

Gazeteciler.com'un haberine göre Habertürk TV yönetimi, ünlü ekran yüzü Didem Yılmaz ile yollarını ayırdı. İddialara göre Türkiye'nin Nabzı programı öncesi Didem Arslan Yılmaz ile Haber Koordinatörü Suat Toktaş arasında tartışma yaşandı.

TÜM KANAL DİNLEDİ 

Yılmaz ile Toktaş arasındaki tartışma o kadar hararetlendi ki ikili arasındaki tartışma neredeyse tüm kanal koridorlarında yankılandı. Yine aynı iddialara göre Yılmaz'ın Toktaş'a yönelik ağır sözleri bardağı taşıran son damla oldu.

TARTIŞMA 11. KATA YANSIDI

Türkiye'nin Nabzı'na dakikalar kala yaşanan bu tartışmaya Veyis Ateş ve Kenan Tekdağ müdahale etti. İkili arasındaki kavgadan rahatsız olan yönetim, 9 yıldır Habertürk ekranlarında olan Didem Arslan Yılmaz ile yollarını ayırdı.