BIST 10.046
DOLAR 32,30
EURO 34,69
ALTIN 2.409,65
HABER /  MAGAZİN

Acunda yarıştı şimdi program yapacak!

Var mısın Yok musun Nursel'den sonra bir ismi daha televizyonlara "kazandırdı". Acun'un yarışmacısı şimdi annesiyle program yapacak.

Abone ol
Show TV'de yayınlanan Var Mısın Yok Musun yarışmasında Türkiye'nin gönlünü fetheden Mevlüt ve annesi Naciye Hanım, Kanal 7 izleyenleri için Türkiye'yi gecezecek.

Anakusuzu adlı bir program hazırlayacak olan Naciye Ana ve Mevlüt karavanla Türkiye'yi dolaşacaklar. Naciye Ana ve oğlu Mevlüt, hem Türkiye'yi gezecekler hem gördüklerini anlatacaklar. Halkın içinden, halkın sevgisini kazanmış Anadolu kadar samimi bu ikilinin yollardaki maceraları çok yakında Kanal 7 ekranlarında olacak.

GÜLBEN ERGEN İKİNCİYE HAMİLE
DİĞER SAYFADA!

 
[PAGE]

GÜLBEN ERGEN İKİNCİYE HAMİLE

Ünlü şarkıcı Gülben Ergen'in hamile olduğu iddia edildi.

 
Posta Gazetesi'nden Suna Akyıldız'ın haberine göre, oğlu Atlas'ı 18 Ocak 2007'de dünyaya getiren Gülben Ergen ikinci bebeğine 2.5 aylık hamile.
 
Gülben Ergen ile 'Anadolu Ateşi'nin sanat yönetmeni Mustafa Erdoğan Eylül 2005'te evlenmişti.





ŞAHAN MI KOMİK CEM YILMAZ MI?
DİĞER SAYFADA!

 
[PAGE]

ŞAHAN MI KOMİK CEM YILMAZ MI?

 
Kanal D'de yayımlanan 'Cinemania' programına konuk olan Cem Yılmaz, komedyen Şahan Gökbakar'la aralarında yaşanan rekabete son noktayı koydu!

Yılmaz, şöyle konuştu: "'Sen komedyen olarak 'Recep İvedik'i beğendin mi?'diye soruyorlar. Ama bu soruyu cevaplamanın bir faydası olduğunu düşünmüyorum. Kaldı ki bu bir sır değil, ben Şahan'ın yaptığı işi beğendiğimi bazen güldüğümü, bazen gülmediğimi zaten kendisine söylerim." Program sırasında "Kim daha komik?" şeklindeki sorulara da atıfta bulunan Yılmaz, "Bu tartışmayı çok çocuksu buluyorum. Çünkü ben daha çok komiğim. Ama yani bu ayıp! Komedi bu ülkede iki, üç ya da beş kişi ile dönecek bir iş değil! Bırakın herkes istediğini yapsın" şeklinde konuştu.