BIST 10.644
DOLAR 32,22
EURO 35,12
ALTIN 2.505,47
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Ablasına tecavüz eden şahsı bıçakladı

Samsun'da ablasına tecavüz edip, çektiği çıplak resimlerle şantaj yaptığını iddia ettiği akrabasını bıçaklayan gencin yargılanmasına başlandı.

Abone ol

İlkadım ilçesi İlyasköy Mahallesi'nde meydana gelen olayda, Yüksel A. (34) ablasına tecavüz edip çıplak resimler çekip şantaj yaparak para aldığı iddia edilen dayısının damadı olan İbrahim O.'yu (35) otomobilin içinde karnından bıçakla ağır yaraladığı iddiasıyla yaklaşık 1 ay önce tutuklandı. Yüksel A. ile ağabeyi Mustafa A.'nın (41), bugün yargılanmalarına başlandı.

Samsun 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davaya mağdur İbrahim O. katılmadı. Yüksel A., kendini savunarak, "Ablama tecavüz edip çektiği çıplak resimlerle şantaj yapıyormuş. Biz savcıya şikayete giderken bizi aracıyla takip ediyordu.

Kendisiyle konuşmak istedim. Bana küfür etti ve elini torpidoya doğru uzatınca ben de bıçakladım. Gerek ablama yaptığı olaydan gerekirse bana küfür etmesinden dolayı kendimi kaybettim ve ne kadar bıçak vurduğumu hatırlamıyorum. Yaptıklarımdan dolayı pişmanım. Ancak, benim yerimde kim olsa aynı şeyi yapardı" dedi.

Mustafa A. ise kendisinin bıçaklama olayıyla bir ilgisinin olmadığını, aracı park etmeye çalıştığı sırada kardeşinin kendisini takip eden şahsı bıçakladığını söyledi.

Tecavüze uğrayıp çıplak resimlerle şantaj yapıldığı iddia edilen evli ve 4 çocuk annesi H.T. (37), duruşmada tanık olarak dinlendi. H.T., "Akrabamız olan İbrahim O., bana ehliyet almak için direksiyon kursu veriyordu. Bir gün beni aracın içine kilitledi ve tecavüz etti.

Daha sonra tecavüzünü sürdürdü. Beni tehditle Havza'da bir otele götürdü. Burada da birlikte oldu ve benim, cep telefonuyla çıplak fotoğraflarımı çekti. Daha sonra bu resimlerle şantaj yapıp farklı zamanlarda benden yaklaşık 3 bin TL para aldı.

Bileziklerimi satıp kendisine para verdim. Eşim bu olayı öğrenince boşanma davası açacağını söyledi. Ben de her şeyi kardeşlerime anlattım ve jandarmaya şikayette bulunduk" diye konuştu.
Duruşma ileri bir tarihi ertelendi.