BIST 9.091
DOLAR 32,37
EURO 35,01
ALTIN 2.326,17
HABER /  SPOR  /  GALATASARAY

Abdurrahim Albayrak isyan etti: İçimiz yanıyor

Galatasaraylı yönetici Abdurrahim Albayrak, Konyaspor maçının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Albayrak hakem Hüseyin Göçek'in verdiği kararları sert bir dille eleştirdi.

Abone ol

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında kendi sahasında Konyaspor'u konuk etti. Türk Telekom Stadı'nda oynanan mücadele 1-1 eşitlikle sona erdi. Mücadelenin ardından Galatasaraylı yönetici Abdurrahim Albayrak, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

 "30 milyon insanın bu akşam içi yanıyor. Sadece Galatasaraylılar değil, futbola gönül vermiş milyonlarca insan bu akşam yaşananları gördü. Burada bir cihaz konmuş, ismi de VAR. VAR ile hoca ne konuştu? Bunu açıklamasını istiyoruz, bu bizim hakkımız.

Galatasaray Konyaspor maçı golleri ve geniş özeti

"ZEKAMIZI MI DENİYORLAR?"

Derbi öncesinde önemli bir oyuncumuz kırmızı görerek cezalandırıldı ve penaltı ile uzaktan yakından alakası olmayan bir penaltı ile cezalandırıldık. 30 milyon Galatasaraylı'yı herhalde test ediyorlar. Zekamızı mı deniyorlar?

"YAZIK, GÜNAH"

Bu ligde oynamamızı istemiyorlarsa açık açık söylesinler. İçimiz yanıyor bizim, içimiz. Hepimizin içi yanıyor. Yazık, günahtır.

Galatasaray'ı Hüseyin Göçek yaktı! 'Penaltıyla alakası yok'

"AÇTIĞIMIZ BEYAZ SAYFA..."

Yazık Galatasaray'a. Biz 3 gün sonra Lokomotiv Moskova maçına gideceğiz. Bu moralle mi gideceğiz, bu haksızlıkla mı gideceğiz? Nereye kadar gideceğimizi yüce Allah bilir. Beyaz sayfa açmıştık. Açtığımız beyaz sayfa yine ortada kaldı."