BIST 9.717
DOLAR 32,55
EURO 34,94
ALTIN 2.443,52
HABER /  GÜNCEL

Abdullah Gül'den villa açıklaması!

Abdullah Gül'ün görev süresi bittikten sonra ikamet edeceği yeni evina dair haberlere Köşk'ten yalanlama geldi...

Abone ol

İNTERNETHABER.COM
Cumhurbaşkanlığı'ndan, Abdullah Gül'ün görev süresi bittikten sonra ikamet edeceği yeni eviyle ilgili açıklama yapıldı. Hürriyet'in haberine göre Gül çifti seçimlerden sonra İstanbul'a taşınıp süper lüks bir villlada yaşama kararı aldı. Haberde villaya dair detaylar dikkat çekmişti.

Köşk'ten gelen açıklamada haber yalanlanırken sözkonusu villanın Gül çiftine değil, damatları iş adamı Mehmet Sarımermer’e ait olduğu duyuruldu.

Açıklamada şu ifadeler yer aldı:

Bugün bir gazetede yer alan, Sayın Cumhurbaşkanımızın İstanbul’da bir villa aldığına dair haber gerçeği yansıtmamaktadır. Adı geçen villa, Sayın Cumhurbaşkanımıza değil, işadamı damadı Mehmet Sarımermer’e aittir.

Sayın Cumhurbaşkanımızın, İstanbul’a taşınması halinde sözkonusu villada ikamet etmesi seçenekler arasındadır.

KANLICA SIRTLARINDA LÜKS VİLLA İDDİASI

Hürriyet gazetesinin haberine göre Daha önce Başbakan’a komşu olacağı belirtilen Gül, 5 yıl önce Kısıklı’da küçük bir koru içinde satın aldığı ve tadilatını yaptırdığı villaya taşınmaktan vazgeçip Beykoz’u tercih etti. Gül, Kanlıca sırtlarında Hıdiv Kasrı’nın üst kısmında yer alan lüks bir siteden villa satın aldı ve Boğaziçi İmar’dan gerekli yasal izinleri aldıktan sonra tadilata başladı. Gül çiftinin sır gibi saklanan ve inşaatı tamamlandıktan sonra taşınacağı, 5 dönümlük arazi içindeki villa ilk kez görüntüledi. Boğaz’ın en gözde yerlerinden olan Hıdiv Kasrı’na ve Boğaz’a hâkim manzarasıyla dikkat çeken ve Gül’ün yakın akrabalarının da yaşadığı öğrenilen Hıdiv Evleri olarak bilinen sitedeki villalar, Turgut Özal döneminde, Şehmuz Tatlıcı tarafından yapılıp satılmıştı.

39650.jpg