BIST 9.998
DOLAR 32,35
EURO 34,86
ALTIN 2.403,52
HABER /  SPOR

Abdullah Gül Beşiktaş maçında

Son haftalarda yediği hatalı gollerle gündeme gelen Beşiktaş'ın kalecisi Runje taraftar moral verdi.

Abone ol

Turkcell Süper Lig'deki Ankaraspor-Beşiktaş maçına başkentli futbolseverler, soğuk havanın da etkisiyle beklenen ilgiyi göstermedi.

Beşiktaşlı taraftarlara ayrılan kale arkası tribünün büyük bölümü ve kapalı tribün tamamıyla doldu.Ankarasporlu taraftarlar ise Beşiktaş karşısında takımlarına beklenen desteği vermedi.

Karşılaşmayı Dışişleri Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Abdullah Gül ile çok sayıda milletvekili izledi.

BEŞİKTAŞ 3 EKSİKLE ÇIKTI

Ligde 3. sırada yer alan Beşiktaş, Ankaraspor deplasmanına 3 eksik futbolcuyla geldi. Siyah-beyazlı takımda, sakatlıkları bulanan Gökhan Zan ve Delgado ile kırmızı kart cezalısı İbrahim Akın Ankara'ya getirilmedi.

Teknik direktör Jean Tigana, İbrahim Akın'ın yokluğunda Burak Yılmaz'a görev verirken, önceki haftalarda sahaya sürdüğü kadroda değişikliğe gitmedi.

TEZAHÜRATLI MORAL

Ankaraspor deplasmanında takımlarını yalnız bırakmayan Beşiktaşlı taraftarlar, futbolcuları tek tek çağırarak moral verdi.

Beşiktaşlı taraftarlar, son haftalarda yediği gollerle gündeme gelen kaleci Runje'yi de kale arkası tribüne çağırarak uzun süre tezahüratta bulundular. Her iki takım da sahaya Dünya Engelliler Günü ile ilgili pankartla çıktılar.//