BIST 10.725
DOLAR 32,21
EURO 35,03
ALTIN 2.531,93
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

ABD'de okumak isteyenlere iyi haber

ABD'nin önde gelen üniversitelerinin dekanları, yurtdışında master yapmak isteyen öğrencilerle İstanbul'da buluşacak.

Abone ol

ABD'nin önde gelen üniversitelerinin dekanları ile Türkiye ve çevre ülkelerden MBA yapmak isteyen 500 öğrenciyi buluşturacak ''Study In America Paneli'', 9 Ekim'de İstanbul'da yapılacak.

Alınan bilgiye göre, International Student Services (ISS/Uluslararası Öğrenci Servisi) tarafından organize edilen ''Study in America Paneli''nin ikincisine, Ceylan Intercontinental Oteli ev sahipliği yapacak.

Panel, ABD'nin NYU Stern, George Washington University School of Business, Duke University School of Business, UNC University School of Business, Carniege Mellon Tepper University School of Business, Chicago Booth University School of Business, USC Marshall University School of Business, Cornell University The Johnson School gibi üniversitelerin dekanları ile çoğu Türkiye'nin seçkin üniversitelerinden mezun olan 500 öğrenciyi buluşturacak.

Yabancı öğrenciler de katılacak

Panele, Avrupa'nın işletme okullarının yanı sıra Dubai, Kazakistan, İsviçre, İtalya ve Romanya'dan adaylar katılacak.

MBA'nın tartışılacağı panelde, genç profesyonellere MBA'nın sağlayacağı katkılar anlatılacak. Panel sırasında soru ve cevap bölümü de yer alacak. Okullardan gelen temsilciler, öğrencilerle bire bir görüşecek.