BIST 9.722
DOLAR 32,55
EURO 34,83
ALTIN 2.437,28
HABER /  GÜNCEL

ABD'de dondurma satan FETÖ'cü neye uğradığını şaşırdı

Türkiye'den kaçarak ABD'ye sığınan ve orada dondurma satarak hayatını devam ettirdiği iddia edilen bir FETÖ'cünün görüntüleri ortaya çıktı. İsmi açıklanmayan ve FETÖ mensubu olduğu öne sürülen kişiye Türk vatandaşları sert tepki gösterdi.

Abone ol

15 Temmuz hain darbe girişiminin ardından Türkiye'den kaçan FETÖ'cüler farklı ülkelerde görüntülenmeye devam ederken sosyal medyada dikkat çeken bir görüntü daha ortaya çıktı.

ABD'de çekildiği iddia edilen görüntülerde FETÖ'cü olduğu öne sürülen bir dondurmacı Türk vatandaşlarının tepkisini çekti. ABD'de dondurma satarak hayatını devam ettirdiği anlaşılan FETÖ mensubuna vatandaşlar "Dondurma alacaktık ama sizin FETÖ'cü olduğunuzu öğrendim, vazgeçtim. Türkiye şapkası takmaya, Maraş'ın ismini lekelemeye utanmıyor musunuz siz" diyerek tepki gösterdi.

GÜLEN ÇAĞRISINA SESSİZ KALDI
"Teröristler
" suçlamasına dondurmacı "sen benim terörist olduğumu nerede biliyorsun" diye karşılık verdi. Protestocu Türk, bunun üzerine "'Fetullah Gülen vatan haini şerefsiz terörist' de senin terörist olmadığını söyleyeyim. Yüzüme bak  söyle" diye bağırdı. Bu sözler üzerine dondurmacının tepkisiz kalması ise dikkat çekti.