BIST 10.046
DOLAR 32,41
EURO 34,81
ALTIN 2.418,15
HABER /  DÜNYA

ABD seçim anketi sonuçları Clinton'a şok

Katıldığı 11 Eylül törenlerinde fenalaşarak hastaneye kaldırılan ABD Başkan adayı Clinton'ın zatürre olduğu açıklandı. Ancak ABD halkı Clinton'ın yalan söylediğini düşünüyor.

Abone ol

11 Eylül törenlerinde ayakta duramayan halleriyle dikkat çeken ABD Başkan adayı Hillary Clinton'ın hastaneye kaldırılmasının ardından birçok söylenti dolaşmaya başladı.

Clinton'ın hastane yönetimi tarafından açıklanan 'zatürre' teşhisinden çok daha ileri bir rahatsızlığı olduğunu savunan ABD halkının büyük bir kesimi, Clinton'ın sağlığı konusunda yalan söylediğine inanıyor.

10 AMERİKALIDAN 4'Ü...

Hill'de yer alan habere göre, ABD halkı, Clinton'ın hastalığı hakkında yapılan ankete katıldı. 10 Amerikalıdan 4'ü, Clinton'ın sağlığının oldukça kötü olduğunu belirtirken, basına yansıyanların koca bir yalandan ibaret olduğunu düşünüyor. Ankete katılanların yüzde 22'si ise Clinton'ın sağlığının yerinde olduğu görüşünde. Ankete katılanların yarısı, Clinton'ın rahatsızlığının seçim sonuçlarını etkilemeyeceğini düşünüyor.

12 Nisan 2015 tarihinde Demokrat Parti'den Başkan Adayı olacağını açıklayan Hillary Clinton, o günden bu yana ülke genelinde seçim kampanyasında aktif olarak çalışıyor. Clinton'ın daha önce de basına hasta halde görülen kareleri yayınlanmış ve sağlığı hakkında olumlu açıklamalar yapılmıştı. Ancak11 Eylül Pazar günü gerçekleşen son olay, Clinton'ın durumunun ciddi olduğu iddialarının hızla yayılmasına neden oldu.