BIST 9.985
DOLAR 32,38
EURO 34,72
ALTIN 2.432,74
HABER /  GÜNCEL

İki komando birliğine hazır ol talimatı! İşler kötüye giderse...

Türkiye'nin Suriye'ye düzenlediği Fırat Kalkanı operasyonu devam ediyor. DAEŞ'le kara savaşına doğru gidildiğini yazan gazeteci Metehan Demir iki komando birliğine hazır ol talimatı verildiğini yazdı.

Abone ol

Türk Silahlı Kuvvetlerinin "Fırat Kalkanı Harekatı" devam ederken Metehan Demir iki komando birliğine hazır ol talimatı verildiğini yazdı.

Cerablus'ta Fırat Kalkanı Harekatı sürerken adım adım DAEŞ ile kara savaşına doğru gidildiğini yazan Metehan Demir, "Bu nedenle, iki komando birliğine 'hazır ol' talimatı gittiği gibi kuvvetli bir duyumumuz var" diyerek önemli bir konuyu işaret etti. İşte Demir'in bu konudaki yazısı...

İKİ BİRLİĞE HAZIR OL TALİMATI

"İki komando birliğine 'hazır ol' talimatı gittiği gibi kuvvetli bir duyumumuz var. Yani, aktif kara birlikleri de işler daha kötüleşirse girebilir.

Bu da çok zorlu yeni bir süreç demek. Kimsenin TSK'nın kahramanlığı ve becerisi ile ilgili şüphesi yok ama akıl ve diplomasi bazen ülkeler için en güçlü silahlardan daha etkili olabiliyor.

Aylar önce IŞİD ile bir kara savaşı olabileceğini ilk kez yazdığımda devlet içinde bana bunun hayal olduğunu söyleyenler acaba şimdi ne düşünüyorlardır?"