BIST 10.471
DOLAR 32,77
EURO 35,09
ALTIN 2.457,99
HABER /  DÜNYA

ABD bu fotoğrafı konuşuyor

ABD Başkanı George Bush'un gençlik yılları... O zaman alkole düşkünlüğü bu fotoğrafa yansıyor. NATO zirvesine bu fotoğraf damga vurdu.

Abone ol

ABD’li yönetmen Oliver Stone’un ABD Başkanı George W.Bush’un hayatı hakkında hazırladığı ve kasımdaki başkanlık seçimlerinden önce gösterime girmesi beklenen belgesel filmde, Bush’un gençliğindeki “alkolik” döneminden ilginç görüntülere de yer veriliyor.

ABC News TV kanalının ele geçirdiği bu görüntülerden birinde Bush (yuvarlak içinde) Yale Üniversitesi’ndeki öğrencilik yıllarında arkadaşlarıyla çılgınca içki içerken görülüyor. Belgeselde “alkoliklikten dünya liderliğine” yolculuğu aktarılan Bush’un ayrıca, eski bir ABD Başkanı olan babasıyla çatışmalı ilişkisi de anlatılıyor.

NATO ZİRVESİN'DE DE KAMERALAR ONU İZLEDİ

Bükreş’teki NATO zirvesinde liderlerle bir araya gelen ABD Başkanı Bush, yine samimi görüntüleriyle objektiflere takıldı. Gürcistan Cumhurbaşkanı Mihail Şaakaşvili'nin, Bush ile görüşmesi sırasında bir anlık ellerini yüzüne kapatması, zirveden geriye kalan ilginç fotoğraflar arasına girdi.