BIST 10.740
DOLAR 32,19
EURO 35,01
ALTIN 2.513,15
HABER /  DÜNYA

A Milli Baketbol heyecanı başlıyor

A Milli Basketbol Takımı, 17. Akdeniz Oyunları hazırlıkları kapsamında katılacağı turnuva için bugün sabah saatlerinde Venedik’e gitti. Ay-y...

Abone ol

A Milli Basketbol Takımı, 17. Akdeniz Oyunları hazırlıkları kapsamında katılacağı turnuva için bugün sabah saatlerinde Venedik’e gitti. Ay-yıldızlılar yarın TSİ 21.30’da İtalya ile karşılaşacak.
A Milli Basketbol Takımı, Akdeniz Oyunları hazırlıkları kapsamında, İtalya’da düzenlenecek hazırlık turnuvasına katılmak üzere Venedik’e gitti. Atatürk Havalimanı’ndan sabah saatlerinde hareket eden milliler, yarın oynayacakları İtalya maçının yanı sıra Hırvatistan ve Yunanistan ile de mücadele edecek.
Havalimanında basın mensuplarının sorularını cevaplandıran A Milli Basketbol Takımı Başantrenörü Bogdan Tanjevic, “Hazırlıklar sırasında ufak tefek sakatlıklarımız oldu ama iyi antrenman yaptık. Turnuva için gerekli enerjiye ve fizikler kuvvete sahip olduğumuzu düşünüyorum” dedi.
17. Akdeniz Oyunları ile ilgili olarak ise Tanjevic, “Altın madalyayı kazanmak için yeterince genç ama iyi oyunculardan oluşan bir takım kurduk. Ülkemizde yapılan bu organizasyonda elimizden geleni yapacağız” şeklinde konuştu.
Milli basketçiler ise, Akdeniz oyunları öncesi güzel bir hazırlık olacağını belirterek, kendilerini görmek için önlerinde 3 tane maç olduğunu ifade ettiler.
Ay-yıldızlı ekip, 8 Haziran Cumartesi TSİ 21.30’da İtalya, 9 Haziran Pazar TSİ 19.15’te Yunanistan, 10 Haziran Pazartesi ise TSİ 19.15’te Hırvatistan ile karşılaşacak.
(İHA)