BIST 10.046
DOLAR 32,44
EURO 34,84
ALTIN 2.423,60
HABER /  EKONOMİ

90 saniyede parlak gülümseme!

Canlı yayında da test eden uzmanlar aynı fikirde birleştiler. Sadece 1,5 dakikada bembeyaz dişlere sahip olabilirsiniz.

Abone ol

için son yıllarda diş hekimlerine verdiğimiz tonlarca para yerine ünlü yıldızların kullandığı  aynı gülüşe sahip olacaksınız.

Kendinizi mutlu hissetmek için sadece 90 saniye harcamanız yeterli.ın içerisinde bulunan Hidrojen Peroksit günlük hayatınızda yediğimiz ve içtiğimiz yiyeceklerden dolayı meydana gelen sararmaları ve lekeleri dişlerinizden ayırır.

Diş beyazlatma yöntemleri için zaman ve çaba harcamayın. size istediğiniz gülümsemeyi ve inci dişleri kazandıracak. 



ABD’nin en çok izlenen sağlık programı olan  da canlı yayında hem izleyenleri hem de kullanan kişileri şaşkına çevirdi. Ünlü aktrist ’nun tavsiyesi ile özgürce gülümseyeceksiniz. Kendisinin de söylediği gibi 

Kozmetik ve diş hekimliğinde kullanılaniçeren formülü dişlerinize ışıltılı bir görünüm sağlayacak. Dişe uygulandığında , hidrojen peroksit, su ve hidrosil iyonlar ayrılır. Bu iyonlar ağızda yayılarak gıdalar, sigara, kahve, çay vb. maddeler yüzünden oluşan lekeleri dişlerinizden ayırır. Bu sayede dişlerinize daha beyaz ve parlak bir görünüm verir. Ayrıca Spray White 90'nın yanında verilen gün boyu ağız içinde hijyen sağlar ve oluşabilecek sararmalara, lekelere ve bakterilere karşı koruma görevi üstlenir.

Amerika da bir çok klinik testlerden geçen 

Dişleriniz yüzünüze yakışan en güzel yerdir. Çevrenizdeki insanları artık Piyasada bulunan bir çok ürünün aksine etkisini defalarca kanıtlayan 

Uzmanlar Spray White 90 için ne diyor?

“Bu kadar hızlı işe yarayan ve kullanımı bu kadar kolay olan başka hiçbir şey görmedim.”
John Dehner DDS - Northwestern Universitesi
“Estetik ve restoratif diş hekimliğinde 43 yılın üzerinde deneyime sahiptir.”

 kliniğim içindeki tüm diş beyazlatma sistemlerini demode hale getirdi.”
Paul Hoyt DDS - Loyola Diş Hekimliği Okulu, Chicago, IL San Francisco, CA
“38 yılın üzerinde kozmetik diş hekimliği yapmaktadır”

Bütün diş türlerine uygun olan Dişlerinizdeki lekeleri ve sararmaları saniyeler içerisinde yok ettiğini kendi gözlerinizle tanık olun.



Advertorial