BIST 10.337
DOLAR 32,26
EURO 34,71
ALTIN 2.401,34
HABER /  GÜNCEL

9 kez yakalandı yine de uslanmadı

İzmir'de daha önce 9 kez yakalanan korsan yine yakalandı!

Abone ol

İzmir'de düzenlenen operasyonda, daha önce hakkında dokuz defa, korsan DVD satmak suçundan kanuni işlem yapılan H.Ö. (31), yine aynı suçtan yakalanarak gözaltına alındı.

İzmir İl Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şube Müdüdarlüğü ekipleri, korsan DVD film ve oyun satışıyla mücadele kapsamında, Konak ilçesi Çankaya semtinde H.Ö.'nün kendisine ait dükkanda korsan DVD sattığını belirledi. 2006 yılından bu yana hakkında dokuz defa korsan DVD satmaktan, beş defa da müstehcenlikten işlem yapılan H.Ö.'nün, korsan film ve oyun DVD'lerini işyerinin bulunduğu pasajın girişinde seyyar olarak sattığı, film ve oyun afişlerinden oluşan sunta tabela ile korsan DVD'lerin tanıtımını yaptığı belirlendi. H.Ö.'nün, korsan DVD'leri pasajın giriş kapısının karşısında satışa sunulan kullanılmış buzdolaplarının içine sakladığı tespit edildi. Bunun üzerine harekete geçen polis, H.Ö.'nün buzdolabının içine sakladığı torba içinde 110 adet korsan film DVD'si, 138 adet korsan oyun DVD'si ve 134 adet müstehcen içerikli film DVD'si ele geçirdi.

H.Ö.'ye yönelik daha önce düzenlenen operasyonlarda toplam 3 bin 402 adet korsan film DVD'si ile 553 adet müstehcen içerikli film CD'si ele geçirilmişti. H.Ö. hakkında 10. defa 5846 sayılı kanuna muhalefet ve müstehcenlik suçlarından kanuni işlem başlatıldı.