BIST 10.269
DOLAR 32,25
EURO 34,81
ALTIN 2.441,73
HABER /  GÜNCEL

83 yaşındaki kadına dayak ve tecavüz!

Bolu'nun Mengen İlçesi'nde tek başına yaşayan 83 yaşındaki kadının başına gelenler tüyler ürpertti

Abone ol

Bolu'nun Mengen İlçesi'nde tek başına yaşayan 83 yaşındaki S.Ö. dövülerek tecavüze uğradı. Evinin önünde baygın halde bulunan yaşlı kadın tedavi altına alındı.

Mengen'in Aktepe Köyü'ndeki evinde yalnız yaşayan ve komşularının yardımı ile geçinen S.Ö. bu sabah evinin önünde baygın halde bulundu. Komşularının haber vermesi üzerine olay yerine jandarma ve ambulans geldi.

Elbiseleri yırtılan, dövülmesi sonucu vücudunda morluklar oluşan ve tecavüze uğradığı belirlenen yaşlı kadın, Bolu Köroğlu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada ilk müdahalesi yapılan S.Ö. İzzet Baysal Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'ne sevk edilerek tedavi altına alındı.

GÖZALTINI SOYUNARAK PROTESTO ETTİ

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

 [PAGE]

Erzurum'da girdikleri apartmanlardan ayakkabı çaldıkları iddia edilen kadınlar polise zor anlar yaşattı. Gözaltına alınacaklarını anlayan kadınlardan birisi sokakta soyunarak polisi protesto etti.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ

Kendilerini görüntüleyen gazetecilere terlik ve taş atan kadınlara vatandaş tepki gösterdi. Polis otosuna binmemek için her yolu deneyen kadınlardan biri şalvarını indirerek protesto etti ama arkadaşlarıyla birlikte polis merkezine götürülmekten kurtulamadı.

Merkez Palandöken İlçesindeki Yıldızkent Semti'nde polis jojmanlarının da bulnduğu TOKİ konutlarına girerek evlerin önündeki ayakkabıları çaldıkları iddia edilen 10 kişilik kadın grubu, polis tarafından takip edilerek Topcuoğlu Mahallesinde durduruldu.

Karşılarında polisi ve gazetecileri gören kadınlar, ellerine geçirdikleri taş, sopa ve terlikleri atarak saldırdı. Polisin cop çekerek güçlükle zapt edebildiği kadınlardan birisi gözaltına alınacaklarını anlayıca soyundu.

Yarı çıplak kalan kadına olayları izleyen çevre esnafı tepki gösterdi. Bunun üzerine giyinmek zorunda kalan kadın ve yanındakiler polis otolarına bindirilerek karakola götürüldü. Kadınların çaldıkları ayakkabıları taşıdığı iddia edilen bir otomobil ise yapılan tüm aramalara rağmen bulunamadı.

ÖZ KIZINA TECAVÜZE ARACILIK ETTİ

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

BU KADAR DA OLAMAZ DEDİRTEN OLAY

Adana'da, 15 yaşındaki kızı F.S'yi, "Evde boş oturacağına git para kazan" diyerek para karşılığı erkeklere pazarlayan Gurbet Ü. gözaltına alındı. Küçük kız, annesinin yardımıyla kendisine bir kişinin tecavüz ettiğini söylerken, Gurbet Ü., suçlamaları kabul etmedi.

Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Ahlak Büro Amirliği ekipleri, Çakmak Caddesi'nde bir alışveriş merkezinin zemin katında ayağından engelli bir kadının 15 yaşındaki kızını para karşılığı erkeklere pazarladığı ihbarı üzerine harekete geçti. Ahlak polisi, alışveriş merkezine düzenlediği operasyonla Gurbet Ü.'yü (41) yakaladı. Polis, aynı alışveriş merkezinin başka bir yerinde ise 15 yaşındaki kızı F.S.'yi M.B. (21), M.A. (24) ve E.Ç. (18) ile birlikte yakaladı.

'EVDE OTURACAĞINA GİT PARA KAZAN'

Polis tarafından emniyete getirilen şahıslar sorguya alınırken, kızın ise yaşı küçük olduğu için Çocuk Şube Müdürlüğü'nde bir psikolog yardımıyla ifadesi alındı. F.S. ifadesinde, annesinin kendisini "Evde boş oturacağına git para kazan" diyerek erkeklere para karşılığı pazarladığını ileri sürdü.

METROCİTY'DE AKILALMAZ ÖLÜM

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

ASANSÖR BOŞLUĞUNDA KORKUNÇ ÖLÜM

Teknisyen Yusuf Mayda (40), dün öğle saatlerinde asansörlerin bakımı için Levent'teki Motrocity AVM'ye gitti

Alışveriş merkezinin B Bloku'ndaki yük asansörünün boşluğuna giren Yusuf Mayda, kabinin üzerinde çalışmaya başladı. Mayda kabinin aniden hareket etmesi üzerine kabin ile duvar arasında sıkıştı. Olayı fark eden AVM çalışanları polis ve itfaiyeden yardım istedi.

Olay yerine gelen itfaiyenin kurtarma timleri, sıkıştığı yerden çıkardıkları Mayda'nın hayatını kaybettiğini gördü. Olayla ilgili polis ve Şişli Cumhuriyet Savcılığı soruşturma başlattı

HASTANEDE ACI TESADÜF

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

 [PAGE]

BABAYI YIKAN HABER

Muğla'nın Milas ilçesinde, bir babanın yaşayabileceği en acı olaylardan biri yaşandı.

Edinilen bilgiye göre, 23 Nisan Bulvarı Balçık kavşağında Abdullah V.(45) idaresindeki 06 YB 630 plakalı yolcu otobüsü, Gürcan Yılmaz'ın (25) kullandığı 48 LY 630 plakalı motosiklet ile çarpıştı. Otobüsün altında kalarak ağır yaralanan motosiklet sürücüsü Yılmaz, 75. Yıl Milas Devlet Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Gürcan Yılmaz'ın üzerinden çıkan Yılmaz Çamlıyurt ismiyle işlem yapmak isteyen hastane görevlileri, Yılmaz Çamlıyurt'un, bir hafta önce geçirdiği trafik kazası sonucu ortopedi servisinde tedavi altına aldıkları kişi olduğunu fark etti.

Bunun üzerine haber verilen polis, kimliği alarak, ortopedi servisinde tedavi gören Yılmaz Çamlıyurt'un yanına çıktı. Kimliğin kendisine ait olup olmadığı sorulan Çamlıyurt, bunu doğrulayarak, geçirdiği kaza nedeniyle kimliğin jandarma ekiplerinde olmasa gerektiğini söyledi.

Polis, motosiklet kazası geçiren gencin gerçek kimliğini belirlemek için ise Çamlıyurt ve yanında refakatçi olarak kalan Fahri Yılmaz'a, motosiklet plakasını tanıyıp tanımadıklarını sordu. Bu soruya cevap veren Yılmaz, plakanın oğlunun motosikletine ait olduğunu söyleyerek, neler olduğunu sordu. Acı haberi alan ve Acil Servis'e koşan Fahri Yılmaz, oğlunun öldüğünü öğrenince gözyaşlarına boğuldu.

Bu arada, otobüs sürücüsü Abdullah V. ifadesine başvurulmak üzere Milas Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.