BIST 10.269
DOLAR 32,26
EURO 34,79
ALTIN 2.439,49
HABER /  GÜNCEL

Fenerbahçe Galatasaray'a fark attı

Şike soruşturması nedeniyle zor günler Fenerahçe'ye 12. oyuncusu olan taraftarı sahip çıktı...

Abone ol

Şike soruşturması nedeniyle zor günler Fenerahçe'ye 12. oyuncusu olan taraftarı sahip çıktı... Fenerbahçe'yi sarsan soruşturma caimayı birbirine kenetledi. Sarı lacivertli taraftar kara gün dostu olup gişelere koştu.

Benzer süreci yaşayan Beşiktaş kombine biletlerde hüsrana uğradı. Buna karşın flaş transferler yapan Galatasaray, bu sezon fiyatları sabit tutmasına rağmen, tribünlerin yarısı kombine bilet aldı.

Bu sezon efsane teknik direktörü Fatih Terim ile yola çıkan, kadrosunda büyük revizyona giden Galatasaray, kombine satışlarında sınıfta kaldı.

YARIM SEZONDA 20 BİN SATMIŞTI

15 Ocak tarihinde yeni stadı Türk Telekom Arena'da maçlarını oynamaya başlayan ve o dönemde koltukları 1.5 yıllık olarak pazarlayan Galatasaray yönetimi, 20 bin kombine satmıştı.

52 bin kapasiteli TT Arena'da Galatasaray taraftarına ayrılan 47 bin koltuğun en az 35 binini sezonluk olarak satmayı hedefleyen yönetim, taraftarının ilgisizliği nedeniyle büyük hayal kırıklığına uğradı. 

7 BİN BİLET GELDİ

Selçuk İnan, Elmander, Melo, Eboue ve Muslera gibi yıldız transferlere rağmen yaz aylarında sadece 7 bin kombine satabilen G.Saray, koltuk fiyatlarına zam yapmamasına rağmen geçen yılki performansının çok gerisinde kaldı.
 
G.Saray yönetiminin boş kalan 20 bin koltuğun biletlerini lig maçlarında düşük rakamlarla satıp, Terim ve öğrencilerinin dolu stadyumda oynamasını planladığı öğrenildi. İnşaatı süren 25 yeni locanın da bir ay içinde teslim edileceği gelen haberler arasında. 

FENERBAHÇE FARK ATTI

Galatasaray, flaş transferlere rağmen sezona 27 bin kombineyle girerken, şike operasyonu nedeniyle sıkıntılı günler geçiren ezeli rakibi Fenerbahçe bu sezon 33 bin kombineyle yola devam ediyor. 

BEŞİKTAŞ 4 BİNDE KALDI
 
Beşiktaş ise yıldızlarla dolu forvet hattına rağmen geçen sezon sattığı 14 bin kombineyi bile mumla arıyor. Siyah-beyazlılar, bu sezon sadece 4 bin kombine satabildi.