BIST 10.677
DOLAR 32,23
EURO 34,99
ALTIN 2.417,88
HABER /  GÜNCEL

82lik dede aşkı için servetini feda etti

Aşk nelere kadir.. 82 yaşında aradığı mutluluğu buldu. Muhalefet eden oğullarını araba ve evle susturdu.

Abone ol

Aydın'ın Nazilli ilçesinde 45 yaşındaki kadınla 82 yaşında nikah masasına oturan adam, evliliğine muhalefet eden oğullarına birer ev ve araba vererek, ikinci bahar yolculuğuna çıktı.

Zeynel Doğan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 1963 yılında Almanya'ya işçi olarak gittiğini, 36 yıl sonra döndüğü Nazilli'de 5 ev ve birçok tarlayla bahçe aldığını ifade etti.

Doğan, çok sevdiği eşini 8 yıl önce kaybettiğini belirterek, şöyle devam etti:

''Evli olan çocuklarımın yanına gittiğimde, eşimin öldüğü ilk aylarda bana ilgi gösterdiler, evlatlıklarını yaptılar. Ama aylar, yıllar geçtikçe benimle ilgilenmez oldular. Evlenmek aklımdan geçmiyordu, arada Almanya'ya gidiyor, yılın birkaç ayı orada kalıyordum. En son yazın Nazilli'ye geldiğimde, evimi kiralamaya gelen Nurdan Önderkaya (45) ile tanıştım.''

Önderkaya'nın da dul olduğunu, evini kiraladıktan sonra aralarında duygusallık başladığını belirten Doğan, ''En hoşuma giden şey, bugüne kadar hiç malımı mülkümü sormamış olmasıydı. Birden gönlüm ona su gibi akıverdi. Evlilik teklifime bir süre sonra olumlu cevap verince dünyalar benim oldu'' dedi.

''İKİNCİ BAHAR YILLARI BAŞLADI''

Çocuklarının evlenmesine karşı çıktığını ifade eden Zeynel Doğan, şunları kaydetti:

''Onların derdi, mallarıma bir başkasının mirasçı olmamasıydı. Ama ben bakıma muhtaçtım. Çocuklarımdan gereken ilgiyi göremiyordum. 82 yaşına gelmiştim, ele güne karşı bu evliliğimin yanlış değerlendirilmemesi için 3 çocuğumdan her birine evimin tapusunu verdim, altlarına birer araba aldım. Sonra da kendilerine 'Hakkınızı helal edin' dedim. Bugüne kadar evlenmediğime çok pişmanım.''

Zeynel Doğan, şimdi ikinci bahar yıllarının başladığını belirterek, ''82 yaşından sonra bu adamdan ne olur demeyin, sevdiğim biriyle yaşamak beni mutlu ediyor. Ben evlilikle aşkıma imza attım'' dedi.