BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  SAĞLIK

8 saat hapşıran kadına yardım eli...

Yaklaşık 4 aydır yakalandığı kronik hapşırık kriziyle mücadele eden kadına öyle bir yerden yardım eli uzandı ki...

Abone ol

Yaklaşık 4 aydır yakalandığı kronik hapşırık kriziyle mücadele eden ve krizi zaman zaman 8 saate kadar çıkan 24 yaşındaki Hande Ayan’ı Suriye'den bir doktor arayarak yardımcı olabileceğini söyledi...

Yaklaşık 4 aydır yakalandığı kronik hapşırık kriziyle mücadele eden ve krizi zaman zaman 8 saate kadar çıkan 24 yaşındaki Hande Ayan’ın tedavisine başlandı. 

SURİYE'DEN BİR DOKTOR ARADI

Tekirdağ İl Sağlık Müdürlüğü’nün çağrısı üzerinebugün tedavisine başlanacak olan bir çocuk annesi Ayan’a Suriye’den de bir doktorun telefon ederek yardımcı olabileceğini söylediği belirtildi.

Tekirdağ’ın Muratlı ilçesinde ailesiyle birlikte yaşayan bir çocuk annesi Hande Ayan’ın tedavisine başlandı. Bugün sabah saatlerinde Tekirdağ İl Sağlık Müdürlüğü’ne giden Ayan, gerekli işlemlerin tamamlanmasının ardından denetim altında tutuluyor. Ayan’ın önümüzdeki haftadan itibaren tedavisine Ankara, Antalya ya da Almanya’da devam edeceği öğrenildi.

BİR ÇOK YERDEN YARDIM TELEFONU GELDİ

Tedavisine kısa sürede başlanmasının sevincini yaşayan Ayan, hafta başında Tekirdağ DevletHastanesi’nden heyet raporu aldığını ve daha sonra sürecin hızla ilerlediğini belirtti. Hakkında çıkan haberler sonrası birçok yerden kendisine yardım telefonu geldiğini ifade eden Ayan, Suriye’den de bir doktorun kendisini aradığını, ancak tedavisiyle sürecinin bu hafta içinde belli olacağını söyledi.

TEDAVİ SÜRECİ BAŞLADI

Hande’nin annesi Kadriye Ayan da tedavi sürecinin başlamasından duyduğu memnuiyeti dile getirerek, “Kızımın bir an önce iyileşmesini istiyorum. Tedavisinde, tedavisine başlanmasında emeği geçen herkesten Allah razı olsun” dedi.