BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  DÜNYA

8 bebeği boğarak öldürdü

Dünyaya getirdiği sekiz bebeğini boğarak öldüren 47 yaşındaki kadın Avrupa'da günün konusu oldu.

Abone ol

Fransa'da 47 yaşındaki Dominique Cottrez'in, dünyaya getirdiği 8 bebeğini doğduktan hemen sonra boğarak öldürdüğünü, cesetleri bir evin bahçesi ve garajına gömdüğünü açıklaması, Avrupa'da şok etkisi yarattı.

OLAY NASIL ORTAYA ÇIKTI?

Fransa, geçen Mart ayında, 6 bebeğini doğar doğmaz öldürüp evinde sakladığını itiraf etmesinden sonra benzer olayla sarsıldı. Son olay, Villers-au-Terte Köyü'ndeki ev satın alan ailenin, bahçede bebek cesetlerine ait kemikler bulması ve durumu polise haber vermeleri üzerine ortaya çıktı. Polis köyde çifte ait evde de arama başlatırken diğer cesetlere de ulaştı.

Avrupa'daki bütün kanallarda geniş yer alan habere göre, yetişkin 2 çocuğu bulunan Dominique Cottrez, hamile kaldığından eşinin haberdar olmadığını da itiraf etti.

İKİSİ BAHÇEDE ALTISI GARAJDA

Fransa'nın kuzeyinde Lille kenti yakınlarındaki Villers-au-Terte köyünde, bir evin bahçesi ve garajında 8 bebeğin gömüldüğü ortaya çıktı. Güvenlik güçlerinin gözaltına aldığı Dominique Cottrez'in evinde bebek cesetlerinden 2'sini bahçede poşete, 6'sını garajda poşet içerisinde gömdüğü anlaşılınca tutuklandı. Olayla ilgili gözaltına alınan Dominique Cottrez'in eşinin dehşet veren olaydan bilgisi olmadığı saptanınca serbest bırakılması kararlaştırıldı.