BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

8 aylık hamile sevgilisini böyle öldürdü

Böyle cinayet görülmedi. 18 yaşındaki Harun A. bakın 8 aylık hamile sevgilisini nasıl katletti...

Abone ol

18 yaşındaki Harun A. Bosna uyruklu 21 yaşındaki 8 aylık hamile eski kız arkadaşını gecim parasını ödememek için 100`ü aşkın bıçak darbesiyle vahşice öldürdü.

Zorica H. ilk okulun ardından geçimini marketlerde ve diskolarda calışarak sağlıyordu. Baverya`nın Münih'e yakın Erding şehrinde yaşayan Harun A. bir sene önce Zorica H. ile tanıştı. Kısa süreli ilişkinin ardından Zorica H. hamile kaldı ve cift ayrıldı.

Gecim parası nedeniyle tartışarak masadaki mutfak bıcağı ile Zorica H.`yi ve karnında`ki kız bebeği vahşice bıcaklıyarak öldürdü.

Olay 9 bin nufuslu Taufkirchen/Vils kasabasında bulunan Zorica H.`nin evinde meydana geldı. Zorica H. Harun A.’yı konuşmak icin evine davet etti ve “Bu bebek senin de bebeğin ve martın sonunda dünyaya gelecek ve bu nedenle geçim parası ödemek zorundasın" dedi. Bu sözleri duyan Harun A. öfkelenerek masadaki mutfak bıcağı ile Zorica H.`yı ve karnındaki kız bebeği vahşice bicaklıyarak öldürdü.

HARUN A. EVİNDE POLİS TARAFINDAN BULUNDU VE YALAN İFADELERİ KARAKOLDA TESPİT EDİLİNCE SUCUNU İTİRAF ETTİ
Komşular tarafından Zorica H. `nın cesedi yatak odasında elleri bağlı bulunarak hemen polise bildirildi. Erding cinayet masası cinayet zanlısını tespit etti ve hakim tutuklama emiri verdi.Şimdiye kadar sabıkalı olmayan Harun A. evinde polis tarafında bulunarak öncelikle şahit olarak karakola gelip ifade vermesini rica edildi. Olayla ilgisi olmadığını söyleyen Harun A.’nın yalan söylediği tespit edildi. Bu andan itibaren zanlı olarak ifadesi alındı ve ardından Harun A. olayı itiraf etti ve olayın nasıl meydana geldigini anlattı.

GENCLER CEZA HUKUKİ UYGULAMASINA GÖRE EN FAZLA ON SENE MAHKUM EDİLEBİLECEK.
Harun A. gencler ceza hukuki uygulanmasına göre en fazla on sene mahkum edilebilecek.Savcının sözcüsüne göre bebek dünyaya gelmediğinden dolayı hukuki olarak cifte cinayet söz konusu olmadığını belirti. Olay yerinde bir polis söyle ifadede bulundu: "Görüntüler dehşet vericiydi ve ceseti elerinden bağlanmış olarak yatak odasında bulduk". Ceset`in otopsisine göre Zorica H. 100`ü aşkın bıçak darbesi ile öldürüldü.

Ceset`in elleri olaydan önce veya sonra bağlandı.

HARUN A. İÇİN RUHSAL DURUMUNU ORTAYA KOYACAK BİR RAPOR HAZIRLANMASI İSTENDİ.
Harun A. için ruhsal durumunu ortaya koyacak bir rapor hazırlanması istendi. Başsavcı Horst-Günther Schladt tarafından doğrulanan açıklamaya göre önümüzdeki günlerde bir ruh doktoru tarafından hazırlanacak rapor doğrultusunda 18 yaşındaki gencin olay sırasında suç ehliyeti olup olmadığı saptanacak. Şu anda Erding Cezaevinde yalnız bir hücrede kalan Harun A. Erding Türkspor'da futbol oynuyordu ve geçtiğimiz günlerde nişanlanmıştı.

ÖNCE BIÇAKLADI SONRA TEKMELEDİ
HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN..

[PAGE]



İstanbul Maltepe'de, aralarında çıkan tartışmada kendisini ittiğini öne süren Tarık E. , birlikte yaşadığı iki çocuk annesi Şehri Filiz'i cadde ortasında bıçaklayarak öldürdü

26 yaşındaki Tarık E, kocasından 3 yıldır ayrı yaşayan Şehri Filiz (31) ile Fındıklı Mahallesi, Başıbüyükyolu Caddesi üzerinde henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı saat 01.00 sıralarında tartıştı.

Bu sırada Şehri Filiz'in kendisini ittiğini öne süren Tarık E. bıçağını çekerek saldırdı. Boynuna ve karnına aldığı bıçak darbeleriyle Şehri Filiz ağır yaralanırken Tarık E. olay yerinden kaçtı.

Vatandaşlar kanlar içinde Şehri Filiz'i görmeleri üzerine durumu polise ve 112 Hızır Acil'e bildirdi. Olay yerinde inceleme yapan polis, cinayette kullanılan ekmek bıçağını buldu.

Ambulansla Fatih Sultan Mahmet Hastanesi'ne kaldırılan Şehri Filiz burada yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Polis, önce Şehri Filiz'in kocası Erol Filiz'in ifadesine başvurdu.

BIÇAKLADIKTAN SONRA YERDE TEKMELEMİŞ

Görgü tanıklarından birisi, dışardan gelen kadın çığlıklarını duyduğunu ve perdeden baktığında bir kişinin kadına tekme attığını gördüğünü söyledi. Şüphelinin kaçtığını belirten görgü tanığı, "Kadın bağırdı bağırdı, uzandı yere, sonra da bayıldı" dedi.

Erol Filiz, eşi Şehri Filiz'in kendisinden ayrı yaşadığını söylemesi üzerine polis soruşturmayı derinleştirdi. Polis, Şehri Filiz'in yakınlarının ifadeleri üzerine Tarık E ile birlikte yaşadığını öğrendi.

Bunun üzerine polis, Tarık E'yi Maltepe'deki kaldığı evinde gözaltına aldı. Maltepe Asayiş Şube Büro Amirliği'nde sorgusu süren Tarık E. ilk ifadesinde tartıştıklarını ve kendisini ittiği için Şehri Filiz'i bıçakladığını söylediği ileri sürüldü.

KIZ KARDEŞİNE ATTIĞI TOKADI BÖYLE ÖDETTİ
HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN..

[PAGE]

Bolu'da, ayrıldığı nişanlısına tokat atan 22 yaşındaki Emrah Çelebi'nin evi kundaklayan E.Ö.'nün ağabeyi ve arkadaşları, gözaltına alındı

Olay dün gece saat 24.00 sıralarında, Köroğlu Mahallesi Bora Sokak Akı Apartmanı'nda oturan Çelebi ailesine ait evde meydana geldi.

Emrah Çelebi geçen yıl Ağustos ayında nişanlandığı E.Ö. ile bir süre önce nişanı bozdu. İddiaya göre, E.Ö. dün akşam bir erkek arkadaşı ile birlikte Emrah Çelebi'nin yanına giderek, kendisini rahat bırakmasını, yanında bulunan erkek arkadaşından hoşlandığını söyledi.

Emrah Çelebi ise, E.Ö. ve erkek arkadaşını tokatladı. Bunun üzerine E.Ö.'nün ağabeyi ve arkadaşları Emrah Çelebi'yi tehdit etti. Çelebi ailesinin şikayeti üzerine gelen polis, sokakta zaman zaman devriye gezerken, aileye geceyi bir yakınlarının yanında geçirmesini tavsiye etti.

Çelebi ailesi akrabalarının yanına giderken, 3 katlı binanın birinci katındaki evden gece dumanlar yükselmeye başladı. Vatandaşların ihbarı üzerine kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekibi yangını söndürdü.

Evde büyük hasar meydana gelirken, yanan eşyalar balkondan aşağı atıldı. Polisin evde yaptığı incelemede pet şişe içerisinde benzin bulunurken, kundaklamadan şüphelenilerek E.Ö.'nün ağabeyi 25 yaşındaki S.Ö., arkadaşları 24 yaşındaki H.A., 26 yaşındaki C.Ö., 27 yaşındaki M.D. ve 24 yaşındaki H.Y. gözaltına alındı.

5 kişi İzzet Baysal Polis Merkezi'ne götürülerek ifadeleri alınırken, olayla ilgili soruşturma
devam ediyor.

KAVGAYI AYIRMAYA GİTTİ AMA...
HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN..

[PAGE]

İstanbul Sultangazi'de iki komşu aile arasında alacak-verecek meselesinden çıkan kavgayı ayırmaya çalışan 38 yaşındaki Hekim Zengin, 7 yerinden bıçaklanarak hayatını kaybetti


Ortak aldıkları ev nedeniyle aralarında alacak-verecek meselesi bulunan Mehmet Özgen ve Hanifi Acer dün akşam kavga etti. Karakolluk olan iki komşunun sabah da devam eden kavgasına yakınları da karışınca gerginlik daha da büyüdü. Satır, bıçak ve tabancanın da kullanıldığı kavgayı ayırmak için araya girdiği iddia edilen Hekim Zengin sırtına, karnına ve bacağına aldığı 7 bıçak darbesi ile ağır yaralandı.

Yakınları tarafından Özel Gazi Hastanesi'ne kaldırılan Hekim Zengin tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. 15 kişinin karıştığı kavgada Perihan Özgen, Mehmet Ali Özgen, Felemez Özgen, Zülküf Acer bıçak ve sopa darbeleriyle yaralanırken, Hanifi Acer ise bacağına isabet eden mermi ile yaralandı.

Birbirlerine öldüresiye darbeler vuran komşu aileler, kavga sırasında birbirlerine ait araçlara da zarar verdi. İhbar üzerine olay yerine giden polis, kavga eden tarafları ayırmakta güçlük çekti.

Çok sayıda takviye ekibin gelmesi ile taraflar gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü. Hekim Zengin'i bıçaklayarak ölümüne neden olanları tespit etmeye çalışan polis, görgü tanıklarının ifadeleri doğrultusunda 2 kişiyi gözaltına aldı.

İŞADAMININ SIR DOLU İNTİHARI
HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN..

[PAGE]

Muğla'nın Datça İlçesi'nde, 42 yaşındaki Hikmet Çomak, ortağı olduğu inşaat şirketine ait kamyonette başına dayadığı tabancayla canına kıydı

Datça'da faaliyet gösteren bir inşaat şirketinin iki ortağından biri olan evli, üç çocuk babası Hikmet Çomak, dün saat 11.00 sıralarında arkadaşlarıyla çay içtikten sonra şirkete ait 48 R 4960 plakalı kamyonetle işyerinden ayrıldı.

Çomak'ın uzun süre dönmemesi üzerine arkadaşları merak edip, cep telefonundan aradı. Cep telefonundan ulaşamayınca arkadaşları meraklanıp, Çomak'ı aramaya çıktı.

Hikmet Çomak'ın ilçeye 5 kilometre uzaklıktaki Karaköy, Değirmenderesi Mevkii'ndeki tarlasında zaman zaman 9 milimetre çapındaki ruhsatlı tabancasıyla atışı talimi yaptığını bilen şirket çalışanlarından Adnan Özsarı, yine orada olabileceğini düşünerek kontrol etmeye gitti.

Knidos Antik Kenti ile Karaköy arasındaki yolda şirketin kamyonetini park halinde gören Özsarı, aracın yanına yaklaştığında patronunun direksiyon başındaki cesedi ile karşılaşıp, durumu jandarmaya bildirdi.

Jandarma ve savcının olay yerinde yaptığı incelemede, Çomak'ın kucağında bulunan ruhsatlı tabancasıyla şakağına sıktığı tek kurşunun, başının sağından girip solundan çıktığı ve kamyonetin camını parçaladığı belirlendi.

İncelemenin ardından Çomak'ın cesedi Datça Devlet Hastanesi Morgu'na kaldırıldı. Çomak'ın, bir süredir küçük çaplı mali sıkıntı yaşadığı öğrenilirken, yakınları borcun ödenemez olmadığını söyledi. Çomak'ın cesedinin, otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderileceği bildirildi. Jandarma, Çomak'ın intihar nedeninin araştırıldığını bildirildi.