BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  SPOR

8-0 İngilizlere tişört oldu

Beşiktaş'ın tarihi yenilgisi İngilizlere tişört oldu. İşte o tişört...

Abone ol

Salı günü İngiltere’nin Anfield Road Stadı’nda Liverpool ile Beşiktaş arasında oynan tarihi maçın yankıları devam ediyor.

Siyah beyazlı temsilcimizin 8-0 kaybettiği maçla ilgili olarak İngiltere’nin spor malzemesi üreticileri, tişört satışlarına başladı.

Üzerinde "8-0 Şampiyonlar Ligi Rekoru" yazılı tişörtleri internet üzerinden taraftarlar ile buluşturan bir İngiliz firma tişörtleri 12.99 sterlinden (26 dolar) satışa çıkardı.

Dünyaca ünlü açık artırma sitesi ebay.com’da ise Beşiktaş filelerini 8 defa havalandıran 4 futbolcunun imzalı posterleri var. 

Posterin üzerinde Liverpool’un kaptanı Steven Gerrard, Ryan Babel, Peter Crouch ve Yosi Shai Benayoun’un gol sonrası sevinci görünüyor.

Her birinin imzasını taşıyan Liverpool posterinin ebay.com adlı internet sitesindeki fiyatı ise 10.5 dolar.

FENERBAHÇE DE 6-0'I TİŞÖRT YAPMIŞTI

Türkiye de futbol karşılaşmalarıyla ilgili olarak esprili tişörtlerin basılması Fenerbahçe ve Galatasaray arasında oynan maç sonrasında başlamıştı. Geçtiğimiz yıllarda Galatasaray’ı 6-0’lık skorla yenen Fenerbahçe, bu tarihi maçı taraftar ürünlerine taşımıştı. Üzerinde 6-0’lık skorun bulunduğu tişörtler bastıran Fenerbahçe önemli satış rakamları elde etmişti..Jeanfb firması da 6-0’lık skoru bir modelinin ismi yapmıştı. Özellikle kadın Fenerbahçeli taraftar 6-0 jean’leri Galatasaray-Fenerbahçe maçlarında giyerek, söz konusu skoru hatırlatmaktan çekinmemişti.