BIST 9.727
DOLAR 32,50
EURO 34,91
ALTIN 2.439,09
HABER /  GÜNCEL

6 kişi böyle ölüme gitti

Kütahya'da sabah saatlerinde meydana gelen korkunç kaza güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı

Abone ol

Kütahya'da, sabah saatlerinde yolcu otobüsünün ağaçlara çarptığı, 6 kişinin ölümü, 44 kişinin yaralanmasıyla sonuçlanan trafik kazası, olay yeri yakınındaki bir işyerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Kütahya'da uykuya dalan yolcu otobüsü sürücüsü, direksiyon hakimiyetini kaybedip yol kenarındaki ağaçlık alana daldı. Can pazarının yaşandığı kazada 1'i çocuk 6 kişi yaşamını yitirirken, 44 kişi de yaralandı.

ŞOFÖR UYUYUNCA

Kaza sabah saat 05.30 sıralarında Kütahya girişindeki E Tipi Cezaevi yakınlarında meydana geldi. İstanbul'dan Antalya'ya giden bir seyahat firmasına ait 07 EJM 06 plakalı otobüsün sürücüsü Faruk Demiralp, Kütahya'ya birkaç kilometre kala iddiaya göre direksiyon başında uyukladı. Kontrolden çıkan otobüs, hızla yol kenarındaki ağaçlık bölgeye daldı.

Kütahya-Eskişehir karayolunun 3. kilometresindeki tesisin güvenlik kameralarından biri, Faruk Demirak idaresindeki 07 EJM 06 plakalı bir seyahat firmasına ait otobüsün kavşaktan geçtiğini görüntüledi.

2.20120612163054.jpg

Diğer kamera kaydında da otobüsün yoldan çıkarak ağaçlara çarpıp devrilmesi ve daha sonra çevredeki diğer araçların sürücülerinin durarak araçlarından inmesi yer aldı.

ÖLEN 5 KİŞİNİN KİMLİKLERİ AÇIKLANDI

Alınan bilgiye göre, kaza sonrası Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Kütahya Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Morgu'na gönderilen cesetlerin kimlikleri, otobüs sürücüsü Faruk Demiralp, yolculardan Metehan Öztürk (56) ve torunu Serhan Öztürk (8), Mustafa Öztürk (53), Elif Sultan Sarıkaya (3), Emel Petek olarak tespit edildi.

Kazada yaralanan 44 kişinin tedavilerine ise DPÜ Kütahya Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki iki özel hastanede devam ediliyor.