BIST 10.188
DOLAR 32,36
EURO 34,65
ALTIN 2.389,47
HABER /  GÜNCEL  /  EMLAK

6 bin lirayı duyan TOKİ'ye koştu!

Toplu Konut İdaresi'nin 6 bin lira peşinatla başlattığı kampanyalı satışlar büyük ilgi gördü.

Abone ol

Toplu Konut İdaresi'nin (TOKİ) "Erken gelen alır" kampanyası yoğun ilgi görüyor. Vatandaşlarımız uzun yıllar bekledikleri kira öder gibi konut sahibi olma sisteminde, 6 bin peşin 240 ay vade ile sahip olabiliyorlar.

Kira öder gibi ev sahibi yapacak kampanyadan yararlanmak isteyen konut alıcıları Toki Tanıtım ve Satış Ofisleri'ne akın ediyor.

Toki Tanıtım ve Satış Ofisi'nden yapılan açıklamaya göre, 6 bin TL peşinat ve 240 ay vadeli konut satışlarına vatandaşlar yogun ilgi gösteriyor. Tabii bu ilgi neticesinde bazı yerlerde de TOKİ yok satıyor.

Vatandaşların ihtiyacı olan daireyi alabilmeleri için "erken davranmalarının gerektiğini" söyleyen TOKİ Satış Ofisi yetkilileri, "6 bin tl peşinat ve 240 ay vade ile bazı şehirlerde vatandaşlarımızn daire sahibi olmaları kira ödemekten bile ucuza geliyor" diyorlar. Ayrıca "Amerika ve Avrupa ülkelerinde olan uzun vadeli mortgage sistemi ile artık Türkiye'de de konut sahibi olmanın vatandaşı mutlu ettiğini, bundan haberdar olmayan bilhassa kiracı konumundaki kişilerin daire sahibi olabileceklerini"de ekliyorlar.