BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

50 Ykr ödedi 10 bin YTL aldı

Manisalı genç 50 Ykr ödeyerek aldığı kazı- kazan biletinden 10 bin YTL kazanınca gözlerine inanamadı.

Abone ol Manisa'nın Sarıgöl İlçesi'nde bir lokantada garson olarak çalışan 18 yaşındaki Oğuz Yiş, 50 Ykr ödeyerek aldığı kazı- kazan biletinden 10 bin YTL kazanınca gözlerine inanamadı.

Seyyar Milli Piyango satıcısı 60 yaşındaki İsmail Arıkboğa’dan 4 kazı-kazan bileti aldığını belirten Yiş, “İlk 3 bilete birşey çıkmadı. Son biletime 100 YTL çıktığını sandım. Bileti seyyar satıcıya uzattım. O da bana ‘oğlum sana 10 bin YTL çıkmış' dedi, inanamadım. Çok sevindim. Babam ev yaptırıyordu. Çok sıkıntıdaydık. Bu parayı ona vereceğim. ‘Ev alanla yuva kurana Allah yardım eder’ derler. Meğer doğruymuş” dedi.

Genç garsona bileti satan seyyar satıcı İsmail Arıkboğa da, paranın ihtiyaç sahibi birisine çıkmasının kendisini çok sevindirdiğini söyledi. Arıkboğa, “3 bileti kazıdı, çıkmadı. Son bileti kazıdıktan sonra bana ‘Amca, biletime 100 YTL çıktı’ dedi. Bileti elime aldım. ‘Oğlum sana 100 değil, 10 bin YTL çıktı’ dedim. İnanamadı. Biletin tutarı olan 10 bin YTL'yi İzmir'den alarak getirip kendisine teslim ettim. Yeni ev yapmakta olduklarını ve babasına çıkan ikramiyeyi vererek evlerinin tamamlanmasında değerlendirecek olmaları beni daha mutlu etti” dedi.