BIST 9.142
DOLAR 32,38
EURO 35,02
ALTIN 2.326,66
HABER /  GÜNCEL

5 kişi cayır cayır yanarak öldü

Fatih'te 4 katlı bir binada çıkan yangında, 5 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi de yaralandı.

Abone ol

Fatih'te 3 katlı binada yangın çıktı. Kısa sürede binayı saran alevler sebebiyle adeta can pazarı yaşandı. İtfaiye ekiplerinden elde edilen bilgiye göre 5 kişi hayatını kaybetti.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

Yavuz Sinan Mahallesi Atlamataşı Caddesi Küçükdolap Sokak'ta bulunan 3 katlı binanın çatısında, saat 06.00 sıralarında yangın çıktı.

Çatıda başlayan ve çıkış sebebi henüz bilinmeyen yangın, kısa sürede büyüdü. Devriye görevi yapan polis ekipleri ile vatandaşlar binadan yükselen alevleri görünce olay yerine itfaiye ve ambulans çağırdı.

Alevlerden kurtulmak isteyen 2 kişi üçüncü kattan atlayarak yaralandı. Dumandan etkilenen ve hafif yanık olan 3 kişi daha tedavi altına alındı. İtfaiye ekipleri, olayda 5 kişinin yaşamını yitirdiğini kaydetti.

BİNADAN ATLADILAR

Alınan bilgiye göre, çıkış nedeni henüz belirlenemeyen yangında binadan atlayarak yaralanan Kadir Kaya (51) ve dumandan zehirlenen Vahit Berksoy (23) Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alınırken, yine olay sırasında binadan atlayan Gülsüm Şahin ve dumandan zehirlenen Amin Bayramov ile ismi belirlenemeyen bir kişi Samatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü.

ÖNCE DUMAN SONRA ALEV

İtfaiye Avrupa Müdürü Abdurrahman yıldırım şunları bildirdi: "Yangında 5 kişi, maalesef yaşamını yitirdi. Hayatını kaybedenler önce dumandan zehirlenmişler, sonra da yanarak maalesef hayatlarını kaybettiler.''

Polis ekipleri güvenlik önlemi alarak vatandaşları olay yerinden uzaklaştırdı. Yangın sebebiyle elektrik tellerinin kopması itfaiyenin çalışmalarında aksamalara yol açtı.

Yangın, itfaiyenin yaklaşık 2 saatlik çalışmasıyla söndürüldü. İtfaiyenin olay yerindeki çalışmaları devam ediyor. Bölgede çevik kuvvet polisi güvenlik önlemi aldı.