BIST 9.916
DOLAR 32,55
EURO 34,85
ALTIN 2.445,14
HABER /  DÜNYA

5 haftalık hasret bitmedi

Kayserispor, Spor Toto Süper Lig’in 7. haftasında kendi sahasında Gaziantepspor’a 1-0 kaybederken, 5 haftalık galibiyet hasretine bir yenisi...

Abone ol

Kayserispor, Spor Toto Süper Lig’in 7. haftasında kendi sahasında Gaziantepspor’a 1-0 kaybederken, 5 haftalık galibiyet hasretine bir yenisini daha ekledi.
Karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Kayserispor Teknik Direktörü Robert Prosinecki, zor bir maç olacağını bildiklerini belirterek, “İsteğimizi saya yansıtmada çok geç kaldık. Golü yedikten sonra geri dönüş için başlangıç yaptık. Futbolda bu geç oluyor tabii ki. Gaziantepspor golü bulduktan sonra oyunu öldürmeyi çok iyi bildi. Önümüz de milli takım arasını çok iyi değerlendirmeye çalışacağız. Evimizde kaybettiğimiz zaman konuşmak zor oluyor” dedi.
Kayserisporlu Fonseca ise yenilgiye rağmen sahada yapılan iyi işlerin de olduğunu belirterek, “Yaptığımız kötü oyunu ortadan kaldırmamız gerekiyor. Mağlup olmamış çok da hak ettiğimiz skor değil. Kafayı yere indirmeden daha fazla çalışacağız” derken, Diego Biseswar ise ilk yarı iyi bir oyun sergileyemediklerini kaydederek, “Türkiye liginde golü bulup pozisyonları değerlendiremiyorsanız golü kalenizde görüyorsunuz. Maalesef gayretlerimiz sonuç vermedi. Milli maç arasını iyi değerlendirip lige dönüşümüzün iyi olmasını sağlayacağız” şeklinde konuştu.

GAZİANTEPSPOR CEPHESİ
Gaziantepspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Kayserispor’un birbirinden yetenekli oyuncularının olduğunu vurgulayarak, “Öncelikle her iki takımı da tebrik ediyorum. Kayserispor birbirinden yetenekli bir kadroya sahip. Bu anlamda taktik yönünden hazırlıklı çalıştık. Yetenekli oyuncularına oyun alanı bırakmadık ve kazandık. Bizim adımıza zorluklar içerisinden çıkıyoruz. Milli maç arasına girerken kazandığımız 3 puan bizi moral açısından tavanda götürecektir. Oyuncularımı tebrik ediyorum” dedi.
Gaziantepsporlu Bekir Ozan Has ise kazandıkları için mutlu olduklarını dile getirerek, “Kötü bir gidişat vardı. Geçtiğimiz hafta ki maç ile durdurduk. Bugün inanılmaz mücadele ettik. Bizim takım mücadele ettiği anda yenemeyeceği takım yoktur. İnşallah bu gidişat devam eder” derken, Şenol Can ise milli maç arasına 3 puanla girmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.
(İHA)